"Θα πήγαινα ως συμπαρουσιαστής με τον Γιώργο Λιανό" - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Θα τον δούμε στο All Star;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 6/9 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο “All Star Survivor” (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζητάει).

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση αλλά όχι για το Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω οικογένειας. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό».

Σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία στο Survivor».

Στο αν θα ήθελε να έχει τον ρόλο του παρουσιαστή ήταν κατηγορηματικός, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σαν συμπαρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

«Παιδιά κωλοτούμπα ουσιαστικά έκανα όταν...» - Ο Τριαντάφυλλος μιλά ανοιχτά χωρίς περιστροφές για το Survivor

Μετά τον τελικό του Survivor 5, όπου και παρευρέθηκε, ο αγαπητός Τριαντάφυλλος, το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7, βρέθηκε το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, προκειμένου να μιλήσει για όλους και για όλα, όπως κάνει πάντα χωρίς περιστροφές άλλωστε!

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, σχολίασε τη νίκη του Στάθη Σχίζα, αλλά μίλησε και για τον Άρη Σοϊλέδη, όταν ρωτήθηκε για τη λεγόμενη κωλοτούμπα που έλεγε το κοινό ότι έκανε όταν από τον Στάθη άρχισε να στηρίζει ξανά τον Άρη.

«Παιδιά κωλοτούμπα ουσιαστικά έκανα όταν στήριξα τον Στάθη. Ο Άρης είναι φίλος μου, απλά με εκνεύρισε εκείνη η δήλωση που είχε κάνει για εμένα, η οποία δεν ξέρω ακριβώς πως ειπώθηκε. Με τσίγκλισαν κι έκανα κι εγώ τα δικά μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.