Survivor 5: Κανονικό ''γύρισμα'' μπιφτέκας - Ο Ντάφυ έκραζε Σοϊλέδη και τώρα τον θέλει νικητή

Η κίνηση που συζητήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Κανονικό ''γύρισμα'' μπιφτέκας - Ο Ντάφυ έκραζε Σοϊλέδη και τώρα τον θέλει νικητή

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 βρίσκεται πλέον λίγες ώρες μακριά με το κοινό να ανυπομονεί να παρακολουθήσει όσα έχει σχεδιάσει η παραγωγή το βράδυ της Τετάρτης 6/7 στο Γαλάτσι αλλά φυσικά να ακούσει το όνομα του μεγάλου νικητή.

Ανάμεσα στους τηλεθεατές, που έχουν παθιαστεί με το φετινό ριάλιτι είναι και παίκτες από παλιότερους κύκλους, με πολύ φανατικό σχολιαστή στα social media τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής λοιπόν, έκανε μια σειρά από insta stories με τα οποία εξέφραζε δημόσια συμπαράσταση στον Σοϊλέδη, κίνηση που συζητήθηκε ιδιαίτερα μιας πριν από λίγο καιρό έλεγε καταφατικά πως δεν θα ''έπαιρνε'' το παιχνίδι.

Η υποστήριξη του Τριαντάφυλλου προς τον Άρη Σοϊλέδη για τον τελικό του Survivor 5

Σοϊλέδης - Τριαντάφυλλος

Όταν ο Ντάφυ ξεσπούσε κατά του Άρη

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους παίκτες του περσινού Survivor 4 που κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς όπως φάνηκε στην πορεία ήταν ένας από τους παίκτες που παρόλο που έβγαινε συνεχόμενα υποψήφιος, άργησε κατά πολύ να αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς υπήρχε ιδιαίτερη υποστήριξη.

Κάτι ανάλογο βλέπουμε και στο φετινό Survivor 5 καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας μέχρι στιγμής θεωρείται για τα καλά ένας "εξολοθρευτής" αφού έχει καταφέρει να βγει 10 φορές υποψήφιος και να παραμείνει στο παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, μετά από το σχόλιο "καρφί" του Άρη Σοϊλέδη προς το πρόσωπό του, ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα για όλα όσα ανέφερε ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκε η ανάρτηση όλο νόημα του Τριαντάφυλλου όπου τόνισε χαρακτηριστικά «Άρη δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω! Στηρίζω Μαρτίκα, Στάθη & Ασημίνα».