Survivor 5: «Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο» - Απελπισμένος ο Άρης με τον Μαρτίκα

Όλοι απορούν πόσο πολύ τον θέλει το κοινό και τον κρατάει ακόμα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο» - Απελπισμένος ο Άρης με τον Μαρτίκα

Απελπισμένοι είναι όλοι οι παίκτες πια με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς είναι άξιο απορίας πώς γίνεται το τηλεοπτικό κοινό να έχει καταφέρει να τον κρατήσει πάνω από 10 φορές στο Survivor 5.

Ο ίδιος βγήκε όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Δευτέρας 13/6 ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες θεωρούν πως οποιοσδήποτε από αυτούς βγει στον τάκο, έχει ελάχιστες πιθανότητες απέναντί του.

Αυτό λοιπόν σκέφτεται και η Ασημίνα, ωστόσο ο Άρης σε μια συζήτηση που είχε μαζί της υποστήριξε πως αποκλείεται να φτάσει μακριά ένας παίκτης που δεν είναι καθόλου καλός αγωνιστικά και πως σίγουρα θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο.

Δηλαδή, θα τον κρατήσει το κοινό μέχρι ένα σημείο, ωστόσο δεν θα καταφέρει να κερδίσει.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…

Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης.

Τα σχόλια του Άρη για τον Μαρτίκα στο Survivor 5

''Ασημίνα σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου! Καλή επιστροφή..." - Το twitter παίρνει θέση για το beef της με τον Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για άλλη μια εβδομάδα υποψήφιος και δεν συγκλονιστήκαμε καθόλου αφού οδεύει μπρος ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. Ωστόσο, πολύ πιθανό θεωρείται μαζί του στον τάκο στο επόμενο επεισόδιο να δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού αφ' ενός έχει πέσει αγωνιστικά και αφ' ετέρου δεν έδειξε να διατηρεί την ψυχραιμία της στο συμβουλιο και έτσι οι χρήστες του Twitter μυρίστηκαν το φόβο της.

Η Ασημίνα δε φαίνεται να διανύει τις καλύτερες της μέρες στο survivor αφού στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να λυγίζει και να κλαίει πριν το αγώνισμα, αναφερόμενη στην αποχώρηση της Βριησίδας που την στήριζε και ήθελε να την δει νικήτρια. Η Ασημίνα μέχρι και χθες είχε ξεμείνει το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα της κάτι που της προσέθετε έξτρα βάρος.

«Μήπως έχεις μείνει μόνη Ασημίνα; Η Βρισηίδα θα έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα. Ψήφισαν αγωνιστικά τη Βρισηίδα με τόσους πόντους την τελευταία εβδομάδα; Πορεύσου λοιπόν μόνη σου», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα να απαντά πως όλα είναι ψέματα και πως η ίδια ψηφίζει πάντα αγωνιστικά.

Το twitter αμέσως μετά πήρε φωτιά: