Survivor 5: Το "βουνό" λύγισε - Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα πριν τον αγώνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (12/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς η Ασημίνα, το βουνό του ριάλιτι επιβίωσης, δεν άντεξε και μιλώντας για την αποχώρηση της Βρισηίδας "λύγισε". Ήδη από το συμβούλιο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ωστόσο μπροστά στην κάμερα του σόου χρησιμοποίησε τα πιο όμορφα λόγια για την φίλη της.

Ανέφερε, μάλιστα, πως ήταν το στήριγμά της στην ομάδα των μπλε και το γεγονός πως το μοντέλο θέλει να την δει νικήτρια είναι κάτι που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της. Πλέον είναι το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα της και το βάρος που έχει πέσει πάνω της είναι πολύ, αλλά οι υπόλοιποι συμπαίκτες της πιστεύουν στις δυνατότητές της. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες φήμες περί επιστροφής.

Τα κλάματα της Ασημίνας για την Βρισηίδα στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε 12/6 το βράδυ και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που νικά, όπως και το όνομα του πιθανού νικητή.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε χθες, Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στις 2 ομάδες λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού πως όλα αλλάζουν, μιας και το παιχνίδι γίνεται ατομικό, μόνο όμως όσον αφορά τις ασυλίες, κάτι που περίμεναν πως και πως όλοι οι εναπομείναντες παίκτες.

Μάλιστα, λίγο μετά σας αποκαλύψαμε επίσης και τις 2 ομάδες που θα διαμορφωθούν, με τους αρχηγούς της καθεμίας αντίστοιχα. Συγκεκριμένα λοιπόν, για την κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ όπου μαζί του θα είναι ο Στάθης Σχίζας, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την άλλη, ο αρχηγός για την Μπλε ομάδα είναι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος επέλεξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και τον Νίκο Γιάννη.

Πάμε τώρα στα αποψινά...

Το βράδυ οι 2 ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η ομάδα που θα το κερδίσει 100% είναι η νέα Μπλε!