Survivor 5 spoiler 12/6: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες - Ποιοι οι αρχηγοί

Το παιχνίδι γίνεται ατομικό κι αλλάζουν όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 12/6:  Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες - Ποιοι οι αρχηγοί

Οι ανατροπές είναι γεγονός στο Survivor 5 καθώς οι εξελίξεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν έχουν τέλος σε κάθε επεισόδιο. Συγκεκριμένα, μετά από την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου όπου δεν περίμενε κανείς πως θα ήταν εκείνη η οποία θα έλεγε το "αντίο" αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο για ακόμη μια φορά.

Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι, οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα καθώς οι εντάσεις μεταξύ τους έρχονται και φεύγουν.

Ωστόσο, η διαμόρφωση των ομάδων εκ νέου πρόκειται να φέρει νέες εξελίξεις καθώς σύμφωνα με το spoiler μας, οι αρχηγοί είναι δυο πρόσωπα τα οποία αποτελούν δύο δυνατά χαρτιά για το παιχνίδι.

Η διαμόρφωση των νέων ομάδων (12/6) στο Survivor 5

Σιγά, σιγά οι παίκτες πλησιάζουν στη τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Όπως είναι λογικό όλοι τους θέλουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.

Έτσι λοιπόν, οι νέες ομάδες έχουν ως εξής: Για την κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ όπου μαζί του θα είναι ο Στάθης Σχίζας, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την άλλη, ο αρχηγός για την Μπλε ομάδα είναι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος επέλεξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και τον Νίκο Γιάννη