Survivor 5: "Κόλαφος" οι χρήστες στο Twitter με την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Όλα όσα ανέφεραν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Οι ανατροπές στο φετινό Survivor 5 δεν έχουν τέλος καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό (9/6) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια η οποία αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

Αναμφίβολα ήταν μια από την παίκτριες που κατάφερε να "κεντρίσει" τα βλέμματα καθώς πέρα από τον δυναμικό της χαρακτήρα αλλά και την χαρακτηριστική της φωνή, το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα θα μείνει αξέχαστο τόσο στην ίδια όσο και στους τηλεθεατές.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter δεν αφήνουν λεπτό για λεπτό ασχολίαστες τις εξελίξεις αναφορικά με το Survivor μιας και προβλήθηκαν σήμερα (10/6) οι δηλώσεις της στην εκπομπή «Love it». Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι χρήστες στάθηκαν στο γεγονός πως δεν θεωρούν λογικό πως η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς από την στιγμή που την έβαλε από το παιχνίδι το κοινό.

Τα σχόλια στο twitter για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτη από το Survivor 5

«Δέχτηκα πόλεμο, δεν περίμεναν ότι θα αντέξω!» - "Καταπέλτης" η Βρισηίδα

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και τα συναισθήματα του κοινού ήταν ανάμεικτα! Το πρωί της Παρασκευής 10/6, η ίδια μέσα από δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Love it, απάντησε και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την διαβίωσή της εκεί αλλά και για τη σχέση της με τον Μαρτίκα.

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συνέχισε: «Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκε πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου».