Survivor 5: «Αντίο κακομαθημένο...» - Η Βρισηίδα έφυγε και το Twitter «ξεσπάθωσε»

Ο κακός χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αντίο κακομαθημένο...» - Η Βρισηίδα έφυγε και το Twitter «ξεσπάθωσε»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (9/6) από το Survivor 5, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το spoiler του youweekly.gr. Η αποχώρησή της έφερε μεγάλες αντιδράσεις στην ομάδα της αλλά και στο Twitter που περίμενε αυτή τη μέρα πώς και πώς.

Μπορεί η ίδια να δήλωνε πεπεισμένη πως δεν θα φύγει εκείνη αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας, η μοίρα της ωστόσο είχε ήδη γραφτεί από το βράδυ της ψηφοφορίας. Κάπως έτσι, το νεαρό μοντέλο πήρε σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Το Twitter την αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο και η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν αυτοί που ανυπομονούσαν για την αποχώρησή της.

Τα σχόλια του Twitter για την αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor 5

Η Ραμόνα δεν "μάσησε" τα λόγια της και κατακεραύνωσε την Βρισηίδα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης η Ραμόνα Βλαντή, και δεν δίστασε να μιλήσει "έξω από τα δόντια" όπως κάνει πάντα! Η γνωστή fashion expert απάντησε για το My Style Rocks και για ποιο λόγο δεν την βλέπουμε στο project, για την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία ήταν μαζί στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

«Μου ταιριάζουν όλα τα concept μόδας. Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι τηλεοπτική και φέρνω νούμερα. Μακάρι να έχετε κι εσείς αυτή την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν με απασχολεί ποια θα είναι παρουσιάστρια του My Style Rocks. Αγαπώ τον Λάκη Γαβαλά.

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θέλω στη δουλειά της, στο GNTM, εκεί ήταν φανταστική. Προτιμώ την Ηλιάνα από την Κωνσταντίνα στην παρουσίαση του My Style Rocks. Είμαι ιδανική κριτής για το My Style Rocks, αλλά κάποιοι δεν με θέλουν», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Όσο για την Βρισηίδα ανέφερε πως: «Η Βρισηίδα κατέχει το ριάλιτι πάρα πολύ, το έκανε και στο My Style Rocks. Θα έπρεπε να δουλέψει λίγο με τον εαυτό της γιατί είναι πάρα πολύ κακομαθημένη».