"Αν το κάνεις αυτό..." - Η εξομολόγηση του Χρήστου Φερεντίνου για την προσωπική του ζωή

Αποκάλυψε πως καταφέρνει και την κρατάει μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6/9 ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο γνωστός παρουσιαστής που και φέτος θα τον δούμε στο Deal μίλησε για την προσωπική του ζωή και εξήγησε πως καταφέρνει και την κρατάει μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου για την προσωπική του ζωή

«Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν άνηκα σε αυτούς τους τύπους που έδειχνα την προσωπική μου ζωή. Αν το κάνεις αυτό συνέχεια, νομίζω ότι το σέβονται και οι άλλοι και το ακολουθούν. Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε κρύβομαι».

Ταυτόχρονα μίλησε και για το άγνωστο επαγγελματικό του παρελθόν

Μπορεί να έχουμε γνωρίσει τον Χρήστο Φερεντίνο ως πρόσωπο της τηλεόρασης και ''αιώνιο'' παρουσιαστή του Deal αλλά και του Super Deal, ωστόσο στη ζωή του δεν έκανε μόνο αυτό. Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, τα οικονομικά του όταν ήταν φοιτητής τον είχαν αναγκάσει να δουλέψει και ως κράχτης αλλά και ως...ντετέκτιβ!

Η τωρινή του πάντως επαγγελματική πορεία είναι ακόμα εξασφαλισμένη, αφού αυτό που κάνει το κάνει καλά για αυτό και για πολλοστή φορά θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Deal.

Είπε λοιπόν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ ως φοιτητής, έκανα παρακολουθήσεις, δεν είχε πάει καθόλου καλά, είχα πάρει μια μηχανή με ένα φίλο μου η δικιά μου έμεινε, τζίφος η δουλειά.

Μία από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει ήταν ένα καλοκαίρι στη Νάξο και δούλεψα ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα, ήμουν ο κράχτης αυτός που παίζει στην αρχή για να κερδίζει, για δυο τρεις εβδομάδες, είχα ξεμείνει από λεφτά οπότε έπρεπε να πληρώσω τη διαμονή μου.