Ότι πιο γλυκό: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων

Με αφορμή τα γενέθλιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ότι πιο γλυκό: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 6/9 μέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς πέρυσι την ίδια ημέρα έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της. Η καθημερινότητα του ζευγαριού από τότε έχει αλλάξει πολύ και αρκετά συχνά πραγματοποιούν οικογενειακές εξόδους.

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια των μωρών της, θέλησε για πρώτη φορά να προχωρήσει σε μια πολύ προσωπική στιγμή της ζωής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου κρατάει στην αγκαλιά της το ένα από τα μωράκια της. «Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων
Instagram / Olga Kefalogianni

Η άγνωστη εξομολόγηση της

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/5 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μίνω Μάτσα (με τον οποίο είχε πρόσφατα επέτειο γάμου) και την καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της.

«Το έχω πει πιν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», κατέληξε η γνωστή πολιτικός.