Παντρεύτηκαν Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας - Η πρώτη φωτογραφία τους μέσα από την τελετή

Λάμπουν από ευτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα 6/9 η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ενώ πραγματοποιήσαν την ίδια στιγμή και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες-.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει μάλιστα γνωστό το διπλό μυστήριο, καθώς και οι 2 ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει τον τριών ετών γιο του με το όνομα του παππού του, Θοδωρής και να τελέσει τον γάμο του σε έναν πύργο λίγο έξω από την Αθήνα. Η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Μαρία Παπαφωτίου, είναι η κουμπάρα στον γάμο τους ενώ νονά του γιου τους ήταν μια άλλη καλή τους φίλη.

Στο μυστήριο ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη, συγγενείς και φίλοι για να ζήσουν μαζί τους αυτές τις ξεχωριστές στιγμές ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Μαρία Παπαφωτίου και ο Χάρης Χιώτης. Μάλιστα, νωρίτερα, η η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού μέσα από την τελετή για να τους ευχηθεί.

Η πρώτη φωτογραφία Αθερίδου - Μαγκλάρα από την τελετή

Η πρώτη φωτογραφία Αθερίδου - Μαγκλάρα από την τελετή
Πηγή: instagram / Eugenia Samara

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η Φωτεινή Αθερίδου μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, όπου ως λάτρης των social media, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Μάλιστα η ηθοποιός δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες ακόμα και από τις πιο προσωπικές τις στιγμές.

Στις αναρτήσεις της, μας συστήνει τον γιο της, τους φίλους της και μας «καλωσορίζει» στο μοντέρνο σπίτι της, που διαμένει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με αρκετά «τολμηρά» κομμάτια, που του δίνουν μια πιο μοντέρνα χροιά. Σίγουρα αυτό το σπίτι συνάδει με την προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού και αν έπρεπε να του βάζουμε ένα τίτλο θα γράφαμε με σιγουριά πως είναι το μέρος, όπου το κλασσικό συναντήθηκε με τα σωστές χρωματικές αποχρώσεις.