"Στο καλό" - Η αφοπλιστική απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου σε σχόλιο που δέχτηκε στο instagram

Από έναν ακόλουθό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι ακόλουθοί της σπεύδουν να της σχολιάζουν αρνητικά και επιθετικά, με την ηθοποιό μάλιστα να μην διστάζει να τους απαντά.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου και η απάντησή της

Αυτό έγινε και τώρα, με αφορμή τις πολλές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει αυτό το καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου από τις διακοπές της. Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός της φίλος έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της: «Sorry κιόλας αλλά πραγματικά έχετε κουράσει με όλα αυτά. Ασχοληθείτε και με κάτι πιο σοβαρό ρε γ@@@@@ έλεος πια».

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν του απάντησε: «Είστε ελεύθερη να πάτε σε άλλα προφίλ να ξεκουραστείτε. Στο καλό».

Το σχόλιο που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου και η απάντησή της 

Κρυφοί φωτισμοί και εσωτερικές πισίνες - Το βίντεο της Οικονομάκου από το πολυτελές ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

H Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά, στη Μύκονο καθώς και τη Σαντορίνη μαζί με τα παιδάκια της, Μάξιμο και Σιέννα Ηλέκτρα καθώς και τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο από το εσωτερικό του ξενοδοχείου που διατηρεί ο επιχειρηματίας σύζυγός της στην Σαντορίνη. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει το ίδιο και για το ξενοδοχείο του στη Μύκονο (δείτε εδώ τα εντυπωσιακά δωμάτια).

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας και προσφέρει πολυτελείς μονάδες με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα υπερχείλισης ή να πιουν ποτά στο μπαρ του καταλύματος, απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιωτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Οι μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες και βίλες στο Kivotos Santorini διαθέτουν επίπλωση ειδικής παραγγελίας, στρώματα Simmons και ηχοσύστημα Sonos. Επίσης περιλαμβάνουν iPad για τη ρύθμιση των διάφορων επιλογών φωτισμού. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει εξωτερική ή εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ.