Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Η είδηση που κυκλοφορεί από χθες

Sold Out η συναυλία της με τον Αντώνη Ρέμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία NDP
Φωτογραφία NDP

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και σε κάθε της συναυλία γίνεται χαμός από τον κόσμο που πηγαίνει να την παρακολουθήσει. Εκτός της καλοκαιρινής της περιοδείας, από τον Αύγουστο πραγματοποιεί ορισμένες συναυλίες και με τον Αντώνη Ρέμο οι οποίες βγαίνουν sold out.

Στην συναυλία τους μάλιστα στο Κατράκειο θέατρο, βρέθηκε και ο σύζυγός της τραγουδίστριας, Σπύρος Δημητρίου διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που αναφέρουν πως βρίσκονται στα χωρίσματα 2 χρόνια μετά το γάμο τους.

Ελεονώρα Ζουγανέλη και Αντώνης Ρέμος λοιπόν, ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους το κοινό που πηγαίνει να τους ακούσει και να τους δει από κοντά.

Η ευχάριστη είδηση που ανακοίνωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη για σήμερα 7/9 συναυλία τους βγήκε sold out.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Αντώνης Ρέμος συναυλία

Το σπίτι Ζουγανέλη και Δημητρίου στη Μαβίλης

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει το πιο εντυπωσιακό νεανικό και ξεχωριστό σπίτι της ελληνικής showbiz. Δεν μένει σε κάποια μονοκατοικία με πισίνα, δυο σαλόνια και γυμναστήριο, αλλά σε ένα απίστευτο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί μάλιστα, στεγάζουν τον έρωτα τους με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου που παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στις Σπέτσες.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες, δείχνοντας μας το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και το μεγάλο μπαλκόνι της που έχει πολλά φυτά.

Η κουζίνα της είναι minimal διακοσμημένη, ενώ το σαλόνι είναι γεμάτο alternative διακοσμητικά και φωτιστικά. Από όλα όμως ξεχωρίζει το μαρμάρινο μπαρ με τις ψηλές, ξύλινες καρέκλες και τα φωτιστικά μαροκινού στιλ. Μεγάλη αγάπη όμως πρέπει να τρέφει και για τα φυτά, αφού το μπαλκόνι της είναι γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών. Την παράσταση κλέβει όμως το μπονσάι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι πλατεία Μαβέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι