Θοδωρής Αθερίδης: Άφησε την Καρύδη και πήγε στο γάμο της κόρης του με την πρώην σύζυγό του

Κοινή φωτογραφία λίγο πριν το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Άφησε την Καρύδη και πήγε στο γάμο της κόρης του με την πρώην σύζυγό του

Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, ωστόσο, πριν την γνωρίσει και την ερωτευτεί υπήρξε παντρεμένος. Μάλιστα, με την πρώην σύζυγό του απέκτησε και την κόρη του Φωτεινή η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το απόγευμα της Τρίτης 6/9.

Στο γάμο λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να φτάνει με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις. Έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την Ελένη Γκασούκα σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα. η οποία έχει τέλειες σχέσεις και με την κόρη της και τις έχουμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εξόδους.

Θοδωρής Αθερίδης πρώην σύζυγος

Η εξομολόγηση για τη ζωή του και την τηλεόραση

«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν “Το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” αλλά και οι “Άγαμοι Θύτες”».

«Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα. Είμαι ένα παιδί από την πλατεία Ναυαρίνου, αγράμματο κι έγινα συγγραφέας θεατρικός, σκηνοθέτης θεατρικός, σκηνοθέτης κινηματογραφικός, σεναριογράφος, ηθοποιός», είπε επίσης ο Θοδωρής Αθερίδης.