Άφησε μαλλιά και μούσια πολύ μακριά - Άλλος άνθρωπος ο Αιμίλιος Χειλάκης μετά τις ''Άγριες Μέλισσες''

Το τόλμησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αφού αποχαιρέτησε τις ''Άγριες Μέλισσες'' συνέχισε να κάνει δουλείες το ίδιο επάξιες με το επιτυχημένο σίριαλ, που συμμετείχε αλλά και με όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 5/9 είδαμε τον ηθοποιό να συμμετέχει στην παράσταση Μήδεια, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Σε πολλούς έκανε εντύπωση, το γεγονός πως ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά την εξωτερική του όψη μιας και έχει αφήσει ακόμα πιο μακριά τα μαλλιά του και για τις ανάγκες του ρόλου είχε βάψει μαύρα τα μάτια του.

Η εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στην παράσταση ''Μήδεια''

Αιμίλιος Χειλάκης παράσταση

Έτσι διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα ο Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 30/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο απολαύσαμε τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της ως Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, από τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι εκτός τηλεόρασης.

Όπως τόνισε, μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός δεν θα κάνει ούτε θέατρο και θα περιοριστεί μόνο σε μία ταινία καθώς λόγω φόρτου εργασίας δεν θα μπορούσε να κάνει πολλές δουλειές μαζί.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης επίσης, όταν ρωτήθηκε για το πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι, παραδέχτηκε πως και ο ίδιος το έχει κάνει, όμως όπως είπε, όταν είσαι έξυπνος, απλά ξέρεις πότε να το ξεκαβαλήσεις. «Όλοι το καβαλάμε το καλάμι, απλά οι πιο έξυπνοι το ξεκαβαλάμε. Αυτό είναι το σημαντικό.

Πρέπει να πιστέψεις ότι είσαι ικανός, ότι είσαι καλός, απλά καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα ήθελες πάρα πολύ. Ούτε θα πάρεις Όσκαρ και έτσι συνεχίζεις να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και με έργα που σου αρέσουν» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.