«Μου είστε αντιπαθέστατη...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον SNIK για την Ελεονώρα Μελέτη

«Καθίστε στα αυγά σας γιατί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου είστε αντιπαθέστατη...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον SNIK για την Ελεονώρα Μελέτη

''Χαμό'' φαίνεται να έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά ο SNIK, o οποίος μετά από μια σειρά stories, που έκανε από τον λογαριασμό του στο instagram εξέφρασε, πως αντιτάσσεται στα κανάλια και στους δημοσιογράφους.

Τα όσα ανέφερε λοιπόν, σχολιάστηκαν από την εκπομπή ''Mega καλημέρα'' με την Μελέτη και το πάνελ της να δείχνουν το κατά πόσο εκτιμούν τον τράπερ. Τα σχόλια τους δεν άκουσε ο ίδιος και στη συνέχεια (6/9) απάντησε με πολλά stories κάνοντας και εκείνος εμφανές από τη μεριά του, πως δε συμπαθεί καθόλου την Ελεονώρα.

Τα έντονα σχόλια του Snik για την Ελεονώρα Μελέτη

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κ. Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κ. Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω και να τα πω.

Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος.

Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας. Είτε είναι στην κάμερα είτε όχι το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι.

Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Το μίσος θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Δεν είμαστε στο 90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».

Η ένταση στο πλατό του Mega Καλημέρα με βίντεο του SNIK

Την Δευτέρα 5/9 ο Snik μετά το σκάνδαλο με τον ξυλοδαρμό σε συναυλία του, μίλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και "τα έβαλε" με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θέλουν συνέντευξή του, αλλά εκείνος δεν πρόκειται να το κάνει εάν δεν τον πληρώσουν.

Την Τρίτη 6/9, οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, και έτσι ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για τον τράπερ, με τον Θανάση Πάτρα να γίνεται έξαλλος με το γεγονός ότι τον προβάλλουν, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει, αλλά και προσβάλει την ιδιότητά τους.

«Γιατί τον παίζουμε;», φώναζε χαρακτηριστικά, με τους συναδέλφους του να προσπαθούν να του εξηγήσουν, την ώρα που η Ελεονώρα Μελέτη ειρωνευόταν την συμπεριφορά του καλλιτέχνη.