Με απουσίες και σήμερα (7/9) το Happy Day - Εκτός ο Κώστας Φραγκολιάς

Το ανακοίνωσε η Τσιμτσιλή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με απουσίες και σήμερα (7/9) το Happy Day - Εκτός ο Κώστας Φραγκολιάς

Με απουσίες ξεκίνησε και την Τετάρτη 7/9 το Happy Day, αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε, πως ο συνεργάτης του Κώστας Φραγκολιάς βρισκόταν στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους.

Μια live σύνδεση ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει και ο ίδιος με τη σειρά του, πως θα έπρεπε να κάνει το ταξίδι αυτό αστραπή, μιας και οι αποδράσεις κατά τα άλλα είναι κάτι, που του αρέσει πολύ να κάνει. Τόσο η Σταματίνα όσο και το υπόλοιπο πάνελ καλημέρισαν τον Κώστα και με τον τρόπο τους έδειξαν, πως στηρίζουν τις επιλογές του.

Ο λόγος που απουσιάζει ο Κώστας Φραγκολιάς από το Happy Day

Ο λόγος που απουσίασε και η Τίνα Μεσσαροπούλου μια ημέρα μετά την πρεμιέρα

Το Happy Day βγήκε στον αέρα για 10η συνεχόμενη χρονιά τη Δευτέρα 5/9 με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να υποδέχονται το κοινό τους, μετά από ένα ανέμελο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, που πέρασαν.

Έτσι λοιπόν, αφού έφυγε και η κρυάδα, όπως είπε και η παρουσιάστρια την Τρίτη 6/9, ανακοίνωσε πως η συνάδελφος της, Τίνα Μεσσαροπούλου θα απουσίαζε από το πλατό, μιας και λόγω της δημοσιογραφικής της ιδιότητας συμμετείχε στην προκαθορισμένη απεργία της ΕΣΗΕΑ, με το κανάλι να στηρίζει εννοείται την απόφασή της.

«Η Τίνα έχει απεργία με τους δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ το κορίτσι μας και τη στηρίζουμε στην απόφασή της».