Eυτράπελο με την Βάσω Λασκαράκη στα γυρίσματα της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" - Τι συνέβη

Το αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Με ανυπομονησία αναμένουν οι τηλεθεατές τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που αναμένεται να βγει στον αέρα πολύ σύντομα με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς και ξεκαρδιστικό σενάριο. Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν χθες 6/9 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αφηγήθηκαν και ένα ευτράπελο που τους έκανε να ξεκαρδιστούν στα γυρίσματα με πρωταγωνιστές τη Λασκαράκη και τον Γαβαλά.

Στο νέο σίριαλ θα δούμε και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που υπήρξε παντρεμένος με τη Λασκαράκη και τώρα θα χρειαστεί να συμπρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο ο ηθοποιός δηλώνει ψύχραιμος και περιέγραψε μάλιστα και σε συνέντευξή του το πως βλέπει αυτή τη συνεργασία.

Το ευτράπελο με Λασκαράκη και Γαβαλά στα γυρίσματα του Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Στην εκπομπή λοιπόν της Δανάης Μπάρκα είδαμε τα εξής:

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις πρωταγωνίστριες και είπε: «Όχι δεν βρίσκονται ποτέ αλλά οι ιστορίες τους βρίσκονται παράλληλα».

Η Βάσω Λασκαράκη ως άλλη «Μαίρη» είπε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στο Mega το καλό, που επέστρεψα στην κωμωδία. Τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο είναι ότι είμαστε στην ίδια ηλικία, είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

Πιστεύω ότι όλοι θα βρουν κάποιον να ταυτιστούν γιατί αφορά την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Καλύπτουμε τη Μαίρη των 20, των 30, των 40».

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που υποδύεται τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Σίγουρα θα υπάρχουν άντρες που θα ταυτιστούν. Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που έχουν οικογένεια και είναι στην ηλικία των 40».

Το πιο ευτράπελο σκηνικό που έχει συμβεί στα γυρίσματα παραδέχτηκαν ότι ήταν το τελευταίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά όπου από τα γέλια δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη λήψη.

Μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη -Λασκαράκη η Γερονικολού

Μετά από την επιστροφή τους από τις μαγευτικές διακοπές τους στο Μπαλί, όπου μεταξύ άλλων είχαν και τα απρόοπτά τους, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day μιλώντας για όλα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Η σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” είναι ένας ύμνος στη ζωή. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι αρρωστοφοβική, αλλά μετά τον κορωνοϊό, όταν θέλουν να με φιλήσουν, πάω να τραβηχτώ στην αρχή. Σαν ζευγάρι με τον Γιάννη δρούμε σύμφωνα με τη στιγμή. Δεν μας ταιριάζει να κάνουμε μαζί εκπομπή γιατί μπροστά από τις κάμερες μαζί είμαστε λίγο αμήχανοι. Τα πάντα στη ζωή είναι εφήμερα και ζούμε το σήμερα»

«Ο Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».