«Θέλω να αποκαλύψω...» - Η Τσιμτσιλή είπε όλη αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου στην τηλεόραση

Επικοινώνησε μαζί της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να αποκαλύψω...» - Η Τσιμτσιλή είπε όλη αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου στην τηλεόραση

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για πολλά πρόσωπα και πολλές εκπομπές, ωστόσο για μια παρουσιάστρια είδαμε να ην έχει δρομολογηθεί καμία συνεργασία και ο λόγος είναι για την Ιωάννα Μαλέσκου, που όλοι συζητούν την απουσία της.

Μέσα από το Super Kατερίνα έγινε γνωστό, πως η Ιωάννα δε θα είναι μπροστά από τις κάμερες και παραπάνω λεπτομέρειες για το μέλλον της δόθηκαν την Τετάρτη 7/9 από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει γνωστό, πως μίλησε μαζί της και πως στην προκειμένη φάση δε θέλει να εμφανιστεί σε καμία εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί».

Το δημόσιο άδειασμα του Δημήτρη Παπανώτα στην Μαλέσκου

Έχει εκφράσει και παλαιότερα την άποψή του για το πρόσωπό της, ωστόσο αυτή την φορά δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την γνώμη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος πάντα μιλά με ειλικρίνεια, και έτσι έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής 4/9 στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Open Weekend” σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται; Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης» είπε κλείνοντας.