Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα

Είναι αχώριστοι ο ένας με τον άλλον

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να πέρασε πολύ ωραία στις καλοκαιρινές της διακοπές μιας και η επιστροφή της στα επαγγελματικά καθήκοντα είναι γεγονός.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο στον Νίκο Μουτσινά καθώς είχε τα γενέθλιά του. Μεταξύ άλλων, οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι καθώς μετρούν πολλά χρόνια που γνωρίζονται.

Οι τρυφερές ευχές της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά

«Σήμερα έχει γενέθλια το καλύτερο παιδί, το καλύτερο αποκούμπι, το πρώτο τηλέφωνο, ο καλύτερος φίλος και συμπαίκτης! Να ζήσεις χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Σε αγαπώ».

«Αγαπώ τη γκρίνια του, γιατί...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε φέτος στις διακοπές της να γίνει ακόμη πιο τολμηρή και πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε στον φακό χαμογελαστή. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν ήταν γνωστό ούτε το μέρος που βρίσκεται και κυρίως με ποιον είναι μαζί. Μας έλυσε, όμως, την απορία, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με τον Νίκο Μουτσινά, που αρχικά φαινόταν πως έκανε διακοπές εντελώς μόνος.

Οι δυο τους χαμογελούσαν στην κάμερα σαν να λένε αστεία μεταξύ τους, ενώ και ήταν ηλιοκαμμένοι. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε αφήσει αχτένιστα και λιτά τα μαλλιά της και στην λεζάντα της φωτογραφίας παρέθεσε μερικά λόγια για τον αγαπημένο της φίλο, με τον οποίο παιρνούν άλλο ένα καλοκαίρι παρέα.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται! Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς

Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς - διακοπές

Νίκος Μουτσινάς