Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Έγινε γνωστό πως...

Η ανάρτηση στο instagram που το μαρτυρά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ταιριστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνου να μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Μεταξύ άλλων, μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι δυο τους έχουν επιστρέψει για τα καλά στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη νέα σειρά του MEGA ενώ από την άλλη, ο γνωστός σεφ ετοιμάζεται αύριο (8/9) να κάνει guest εφμάνιση σε γνωστό ξενοδοχείο.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου. Τα καλοκαίρια τους τα έχουν μοιράσει σε Αθήνα και Κρήτη, ενώ το χειμώνα μένουν στην Αθήνα (δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους), αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει άρα και η δουλειά του σεφ στο νησί και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες στην πόλη.

Το καλοκαίρι ωστόσο, η ηθοποιός όταν συμμετέχει σε κάποια σειρά πηγαινοέρχεται λόγω των γυρισμάτων που έχει. Για το λόγο αυτό, το αεροπλάνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της.

Κάτι τέτοιο εξομολογήθηκε και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πόζαρε με την μάσκα της μέσα στο αεροπλάνο και έγραψε «Κάπως σαν αεροσυνοδός και πιλότος νιώθω 4 χρόνια τώρα», αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα και τελειώνοντας τα γύρισε πάλι στην Κρήτη που βρίσκεται ο σύζυγός της.

Κατερίνα Καραβάτου Λευτέρης Σουλτάτος σχέση

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας Instagram/vasolaskaraki