Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα και το ανακοίνωσε στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Μαμά για τρίτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Adriana Lima
Instagram Adriana Lima

Το τρίτο της παιδί έφερε στη ζωή η Αντριάνα Λίμα, καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι (Δείτε εδώ πως είχε αποκαλύψει το φύλλο του παιδιού). Αυτό είναι το πρώτο παιδί του γνωστού μοντέλου με τον σύντροφο της, Άντρε Λέμερς. Η ίδια με ανάρτηση της στο Instagram, γνωστοποίησε την είδηση με τους φόλοουεερς της να της εύχονται τα καλύτερα.

Το όνομα του παιδιού της Αντριάνα Λίμα και από που είναι εμπνευσμένο.

Η Αντριάνα Λίμα και ο σύντροφος της αποφάσισαν να ονομάσουν το παιδί, Cyan Lima Lemmers. Το όνομα του παιδιού το ζυεγάρι το εμπνεύστηκε από τα όμορφα χρώματα του νερού σε όλο τον κόσμο όπως οι Μαλδίβες, οι Μπαχάμες και τα Μπόρα-Μπόρα.

«To γαλάζιο είναι το αγαπημένο μας χρώμα. Το χρώμα των ματιών του αγοριού μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο” έγραψε η Αντριάνα Λίμα.

παιδί Αντριάνα Λίμα
Instagram Adriana Lima

Ποια είναι η Αντριάνα Λίμα

Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας από τους Μαρία Ντα Γκράτσα Λίμα και Νέλσον Τορς. Ο πατέρας της, εγκατέλειψε την οικογένεια όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών γι αυτό μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της. Όσο ήταν μικρή, δεν σκεφτόταν καθόλου να γίνει μοντέλο, ωστόσο όταν μια φίλη της που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή σε έναν εφηβικό διαγωνισμό ομορφιάς αλλά δεν ήθελε να πάει μόνη, εκείνη δέχθηκε να πάει μαζί της. Έτσι, έστειλαν τις φωτογραφίες τους και ο χορηγός του διαγωνισμού, αμέσως πρόσεξε τη Λίμα, η οποία τελικά νίκησε. Λίγο αργότερα, σε ηλικία 15 ετών, κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό "Supermodel of Brazil" και στη συνέχεια βγήκε δεύτερη στο διαγωνισμό "Supermodel of the World 1996".

Tο Νοέμβριο του 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή του NBA, Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 αρραβωνιάστηκαν. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 14 Φεβρουαρίου 2009. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι η Λίμα υπέβαλε αίτηση για σέρβικη υπηκοότητα, η οποία όμως δεν της δόθηκε ποτέ. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες: Την Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς (γενν. 15 Νοεμβρίου 2009) και την Σιένα Λίμα Γιάριτς (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 2012). Τον Μάιο του 2014, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, το οποίο εκδόθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2016.

Από το 2021 είναι σε σχέση με τον Αμερικανό παραγωγό Αντρέ Λέμερς. Τον Φεβρουάριο του 2022, ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη.