«Πέρασα πολύ δύσκολα και...» - Η πρώτη ανάρτηση της Τσακινίδη στο Instagram μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Χαμογέλασε για λίγο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εξωτερική φωτογραφία: instagram - kiriaki_tsanikidi
Εξωτερική φωτογραφία: instagram - kiriaki_tsanikidi

Η Κυριακή Τσακινίδη έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τον θάνατο του πατέρα της να τη συγκλονίζει, κάνοντας την να αναθεωρήσει τα σημαντικά και όσα έχουν προτεραιότητα στη ζωή.

Το μοντέλο έχει αποστασιοποιηθεί από τα social media, όχι στο βαθμό που το είχε κάνε με τον θάνατο του Ζάρλα, που τη συγκλόνισε, ωστόσο την Τρίτη 6/9 επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση από τις διακοπές της στη Μύκονο, θέλοντας να δείξει πως αυτό, που προβάλλεται πολλές φορές δεν αποτυπώνει πάντα και την πραγματικότητα.

Η ανάρτηση της Κυριακής Τσακινίδη από τις διακοπές της στη Μύκονο

«Με βλέπεις να χαμογελάω. Ξέρεις είναι εκείνο το χαμόγελο ίσα ίσα για να βγει η φωτογραφία. Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζω να περνάω. Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Θέλω να γράψω πολλά ακόμα. Μα δε θα γράψω. Ούτε θα σας ζαλίσω με αυτά που περνάω.

Το μόνο που θέλω είναι να σας μεταφέρω τη θετική μου ενεργεία και την πιο σημαντική ευχή. Αυτή της υγείας.(Φωτογραφία από τις ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο)».

Κυριακή Power of love
Εξωτερική φωτογραφία: instagram - kiriaki_tsanikidi

Η σπαρακτική ανάρτηση της Κυριακής για τον θάνατο του πατέρα της

Πολλά και συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που είδαμε όλοι μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τη μέρα του πατέρα την Κυριακή 19/6, ωστόσο κάποια ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά διότι αναφέρονται στους μπαμπάδες που έφυγαν από τη ζωή.

Η Κυριακή Τσανικίδη, μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση πως έφυγε ο μπαμπάς της, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες και με το μήνυμά της να ραγίζει καρδιές.

«Μπαμπάκα μου δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε χάσαμε. Πονάω μπαμπάκα μου πονάω πολύ... Έχασα το στήριγμα μου, τη δύναμη μου, την κολόνα του σπιτιού μας, τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα μου ό,τι και αν χρειαζόμουν...
Πλέον νιώθω αδύναμη πατέρα. Δε θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Θα ήθελα να έρθεις και να μας πεις πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο... Ήσουν το πρότυπο μου πατέρα μου. Από μικρό παιδί δούλευες για να ζήσει η οικογένεια σου.

Μόνος σου από το μηδέν κατάφερες να γίνεις ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράλληλα καλός οικογενειάρχης. Ποτέ όμως δε σε ένοιαζαν τα λεφτά. Πάντα ήθελες να ευχαριστείς τους άλλους και τον εαυτό σου τον άφηνες πίσω μπαμπά... ο πιο μεγαλόκαρδος άνθρωπος πάνω στη γη ...

Είμαι περήφανη για εσένα... Πάντα ήθελα να βρω έναν άντρα σαν εσένα μπαμπά. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα μονάκριβε μου. Σε ευχαριστώ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, για όλα όσα έμαθα από εσένα, για την απλόχερη αγάπη που μας έδωσες, για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να ήμαστε εμείς ευχαριστημένοι. Θα σε ΑΓΑΠΩ για πάντα με όλη μου την ψυχή πατέρα μου...

Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μοναδικέ μου... Καλή αντάμωση...
Να αγκαλιάζετε σφιχτά τους γονείς σας κάθε μέρα και να τους δείχνετε εμπράκτως την αγάπη σας....».

Ραγίζει καρδιές η Κυριακή Τσανικίδη με την ανάρτησή της για τη γιορτή του πατέρα