Μία και μοναδική - Η φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη από την βάφτιση του εγγονού του

Δεν είναι και πολύ ενεργός στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο Θοδωρής Αθερίδης έφτασε στον Πύργο Μελισσουργού την Τρίτη 6/9 μαζί με την πρώην σύζυγό του για να δει την κόρη του να παντρεύεται τον άντρα της ζωής της, αλλά και τον εγγονό του να βαφτίζεται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν γονιό από το να βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, έχοντας εκπληρώσει τα όνειρά του.

Έτσι διασκέδασε με την οικογένεια και τους φίλους του παιδιού του και του, πλέον, συζύγου της, Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, μέχρι αργά. Αν και δεν φημίζεται για το πόσο ενεργός είναι στα social media, συχνά πυκνά αναρτά υλικό από τις προσωπικές του στιγμές ή τη δουλειά του.

Η μοναδική ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη από την βάφτιση του εγγονού του

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δημοσίευσε μία και μοναδική φωτογραφία από τη στιγμή που ο μικρός Θοδωρής βρισκόταν μέσα στο νερό με το μαγιό του και όλοι είχαν μαζευτεί γύρω του και το κοιτούσαν ενθουσιασμένοι, ενώ παράλληλα το χειροκροτούσαν και του φώναζαν από χαρά. Πρώτη από όλους, φυσικά, η μητέρα του, Φωτεινή.

Θοδωρής Αθερίδης βάφτιση εγγονού
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Θοδωρής Αθερίδης

Ο ξέφρενος χορός της Σμαράγδας Καρύδη στο γάμο της Αθερίδου

Μέρα χαράς η χθεσινή (6/9) για την κόρη του Θοδωρή, Φωτεινή Αθερίδου καθώς παντρεύτηκε τον σύντροφό της αλλά και πατέρα του παιδιού της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ενώ βάπτισαν και το γιο τους, όπως ήδη αναφέρθηκε. Από την τελετή δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ούτε ο πατέρας της, αλλά ούτε και η σύντροφός του Σμαράγδα Καρύδη, που χόρεψε με την ψυχή της όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Στη γαμοβάπτιση λοιπόν της κόρης του αγαπημένου της, η ηθοποιός τα έδωσε όλα και την είδαμε να χορεύει με λυτά ανέμελα μαλλιά και αέρινο φόρεμα που την κολάκευε πολύ!