Αγκαλιά με την μικρή Τζέσυ - Ο Καληώρας στο θέατρο με την εγγονή που δεν γνώρισε η Παπουτσή

Της έδωσαν το όνομα της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Ο Θάνος Καληώρας συμμετείχε και εκείνος με τη σειρά του στις «Θύμησες–18 τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη για το Σπίτι του Ηθοποιού» στο Ηρώδειο ανάμεσα σε πλήθος καλλιτεχνών, που τίμησαν τον αξεπέραστο συνθέτη.

Μέσα από φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr είδαμε τον ηθοποιό πολύ χαμογελαστό στα παρασκήνια με την εγγονή του, η οποία πήγε να καμαρώσει τον παππού της. Να θυμίσουμε εδώ, πως πρόκειται για τη μικρή Τζέσυ, η οποία πήρε το όνομα της από την πρώην σύζυγο του Καληώρα, Τζέσυ Παπουτσή, η οποία δεν είναι σήμερα στη ζωή.

Ο Θάνος Καληώρας αγκαλιά με την εγγονή του

Θάνος Καληώρας με την εγγονή του

«Η Τζέσυ Παπουτσή δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της»

«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ.

Ο Θάνος Καληώρας πρόσθεσε επίσης: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καληώρας στο Πάμε Δανάη.