Η ανάρτηση όλο νόημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν τη πρεμιέρα του Love Island - Τι συνέβη;

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την ηρεμία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια ανάσα πριν βγει στον αέρα βρίσκεται η νέα εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΪ. Όπως είναι λογικό, οι ετοιμασίες για το «Love Island» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα (δείτε εδώ πότε ξεκινούν τα γυρίσματα).

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (6/9) η ίδια δημοσίευσε μια ανάρτηση όλο νόημα μέσα από τα insta story της όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την ηρεμία».

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν κάνει πρεμιέρα το Love Island

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έτσι κατάφερε να "στεγνώσει" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν το Love Island

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγο καιρό το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Love Island, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, κάτι που ακουγόταν εδώ και μήνες και επιβεβαιώθηκε επίσημα πριν μερικές μέρες από το ίδιο το κανάλι.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει την παρουσιάστρια να χάνει αρκετά κιλά και η ίδια μοιράστηκε τα μυστικά της τόσο για την διατροφή της αλλά όσο και για την γυμναστική της.

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρια σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα.

Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα», είχε αποκαλύψει πριν καιρό η Ηλιάνα.

undefined