''Μου είναι λίγο άβολο να...'' - Η Αναστασοπούλου αποκάλυψε την αντίδραση του Οικονόμου κατά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ

Ήταν από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά διαζύγια της σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μου είναι λίγο άβολο να...'' - Η Αναστασοπούλου αποκάλυψε την αντίδραση του Οικονόμου κατά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ

Η τηλεοπτική μετακόμιση της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 ήταν σίγουρα από τις πιο πολυσυζητημένες της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να στέριωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να σκαλίζουν τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Οικονόμου και την αντίδρασή του κατά την αποχώρησή της με την ίδια να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση στον αέρα.

Η ίδια έκανε την πρεμιέρα της στο νέο της λιμάνι, με τα νούμερα να δικαιώνουν το κανάλι, αφού φάνηκε δυνατό χαρτί και η παρουσία της στο πλευρό του Παπαδάκη εντυπωσιακή. Φυσικά χρειάζεται καιρός για να αποκτήσουν ακόμα περισσότερη χημεία.

Η Αναστασοπούλου αποκαλύπτει για την αντίδραση του Οικονόμου

«Μιλήσαμε με τον Δημήτρη και πριν τη δική του πρεμιέρα και πριν τη δική μας. Δεν αντέδρασε όταν του ανακοίνωσα πως θα πάω στον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί δεν είναι έτσι ο Δημήτρης. Δε θα το έκανε. Γιατί όντως είναι μια δουλειά. Για αρκετά χρόνια ήμουν στον ΣΚΑΙ, τώρα είμαι στον ΑΝΤ1. Και μου είναι και λίγο άβολο να μιλάω στον ΑΝΤ1 για τον ΣΚΑΙ» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Εγώ ξεκίνησα στα 20 κάνοντας πρακτική από το πανεπιστήμιο. Τα έπαιρνα όλα πάρα πολύ βαριά. Τώρα και ένα λάθος να γίνει και σε ξεσκίσουν στο Twitter… Νομίζω πως αυτή η δουλειά σε σκληραίνει».

Θεώρησε υποκριτικό το να της ευχηθεί καλή επιτυχία

Ο πρώην συνεργάτης της Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματά του για την αποχώρησή της, στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα».

Στο «Σήμερα» έχουμε την έλευση του Άκη Παυλόπουλου από το ΟPEN, αλλά και της Ντόρας Κουτροκόη, με το σχήμα να είναι πλέον τριάδα και όχι δυάδα όπως είχαμε συνηθίσει. Η πρεμιέρα τους πάντως πήγε πολύ καλά και η νέα ομάδα φαίνεται να έχει δέσει κάνοντας και αστειάκια μεταξύ τους στον αέρα.

Η Αναστασοπούλου είχε δηλώσει πριν από λίγο στην κάμερα της εκπομπής ότι δεν έχει δει το φετινό «Σήμερα».

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν, είπε ο Οικονόμου. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθούμε να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Ο δημοσιογράφος όμως ρωτήθηκε και για τις νέες εκπομπές του καναλιού και ειδικά για τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν θα πάω καλεσμένος σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Δεν παρουσιάζω κανένα ενδιαφέρον σαν καλεσμένος» δήλωσε.