«Μου θυμίζεις...» - Η επική ατάκα της Λίτσας Πατέρα στην Δούκισσα Νομικού στον "αέρα" του Πρωινού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου θυμίζεις...» - Η επική ατάκα της Λίτσας Πατέρα στην Δούκισσα Νομικού στον

Μία από τις στήλες στην εκπομπή "Το Πρωινό" είναι και τα ζώδια. Αφού, λοιπόν, παρουσιάστηκαν μερικά από τα θέματα που είχε ετοιμάσει η δημοσιογραφική ομάδα, η Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα της στο κανάλι, αποχώρησε και πήγε προς το μέρος της Λίτσας Πατέρα για να συζητήσουν.

Η ίδια, όμως, βρέθηκε σε δίλλημα για το πως θα πρέπει να της απευθύνεται, είτε στον ενικό είτε στον πληθυντικό, και η απάντηση της αστρολόγου ήταν επική.

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα στην Δούκισσα Νομικού για την ηλικία της

«Πάω στην αγαπημένη μου Λίτσα, η οποία είναι και πάρα πολύ κομψή σήμερα. Τι ωραίο είναι αυτό! Να μιλάω στον ενικό ή στον πληθυντικό; Έχω μπερδευτεί», ρώτησε η πρώτη

Τότε η Λίτσα Πατέρα με χιούμορ της απάντησε: «Να μου μιλάς στον ενικό σε παρακαλώ. Έτσι μου θυμίζεις την ημερομηνία γέννησής μου και εντάξει…».

Κετέκραξαν την παρουσιάστρια οι χρήστες στο Twitter

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα).

Όπως ήταν λογικό, οι αλλαγές ήταν αρκετές καθώς μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά (αυτό είναι το πρώτο της trailer με τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ) από τον σταθμό του Αμαρουσίου έπειτα από 9 χρόνια, η Δούκισσα Νομικού ήταν εκείνη που την αντικατέστησε.

Τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα που έκαναν μπορεί να μην ήταν και τόσο ικανοποιητικά (δείτε εδώ) ωστόσο, ακόμη και οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να τοποθετηθούν για την θέση που έχει πλέον στην εκπομπή η Δούκισσα Νομικού καθώς σύμφωνα με το γεγινό σύνολο θεωρούν πως είναι έξω από τα νερά της.