Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση για το πρόβλημα υγείας της - «Βλέπανε κάτι μεγάλο που έπρεπε να χειρουργηθεί»

«Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (7/9) μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα της εκπομπής η Ελένη Καρακάση η οποία "άνοιξε" τη καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε ολική υστερεκτομή. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση

«Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο».

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα.

Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι. Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο» σημείωσε η ηθοποιός. Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη».

Η σπάνια αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση για τον πατέρα της

«Ο πατέρας μου πέθανε στα γενέθλιά μου»

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό On time και μίλησε και για τον θάνατο που τη συγκλόνισε αυτόν του πατέρα της.

Συγκλονιστικές είναι οι μάλιστα οι μαρτυρίες της για το συμβάν καθώς όχι μόνο τον έχασε στην πολύ τρυφερή ηλικία των 21 χρόνων της αλλά το μοιραίο γεγονός συνέβη στην ημέρα των γενεθλίων της καθώς μάλιστα την ίδια ημέρα πέντε χρόνια αργότερα έχασε και τη θεία της. Παρ όλα αυτά δε θέλει να συνδέει τα γεγονότα και θεωρεί πως έγιναν όλα τυχαία.

Η πρώτη απώλεια της ζωής σου ήταν ο θάνατος του πατέρα σου;

Ναι. Ο πατέρας μου πέθανε στα γενέθλιά μου, όταν έκλεισα τα 21 μου χρόνια. Μετά από πέντε χρόνια από το θάνατό του πάλι στα γενέθλιά μου -5 Φεβρουαρίου- πέθανε η αδελφή του, η οποία είναι αυτή που με σπούδασε! Αλλά δεν τα συνδέω. Όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου.

Ελένη Καρακάση

Δεν επιτρέπω να με επηρεάζουν οι ημερομηνίες. Καθετί το λύνω και το αφήνω πίσω μου. Δεν το αφήνω για να έχω πληγές. Τα πράγματα που έχουν μείνει ανοιχτές πληγές, πάντα αιωρούνται πάνω από το κεφάλι μας. Εγώ φροντίζω να τα λύνω όλα και να προχωράω.