Επιτέλους το αποκάλυψε: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε τον διάδοχό του στο "Καλημέρα Ελλάδα" μετά την αποχώρησή του

«Είναι η πιο σημαντική παρουσία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους το αποκάλυψε: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε τον διάδοχό του στο

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία πρόσφατα απάντησε και για τον Δημήτρη Οικονόμου, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, "Το Πρωινό", το πρωί της Τετάρτης 7/9, και μίλησαν για την συνεργασία τους.

Ο παρουσιαστής δήλωσε με ενθουσιασμό η συνεργάτιδά του είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος που είχε ποτέ στην εκπομπή του μέχρι τώρα, χωρίς βέβαια να θέλει να προσβάλει ή να αδικήσει τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, και τόνισε πως πρόκειται για την διάδοχό του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη για την Μαρία Αναστασοπούλου

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε ο ίδιος αρχικά.

Και η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1».

Και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε: «Τα περισσότερα άσχημα. Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»… Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει "Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1″».

«Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», κατέληξε ο πρώτος.

Η επική ατάκα του παρουσιαστή για την συνάδελφό του στη πρεμιέρα

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα καθώς στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ήταν και η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία έφυγε από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια (δείτε εδώ τί είχε πει για τον Δημήτρη Οικονόμου).

Μ.Α. Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα!
Γ.Π. Αγάπη μου, καλωσόρισες!
Μ.Α. Καλημέρα Γιώργο μου! Περίμενα πώς και πώς να το πω!
Γ.Π. Είναι η Μαρία Αναστασοπούλου…
Μ.Α. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι παρέα εδώ μαζί.
Γ.Π. Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με εμένα. Τι να πω εγώ για σένα;
Μ.Α. Ήμουν ο κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;
Γ.Π. Βεβαίως. Άλλωστε, σε φλέρταρα επαγγελματικά εδώ και πόσο καιρό;
Μ.Α. Δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε με νόημα: «Για μένα από αυτή την περίοδο ξεκινά η περίοδος της σκυταλοδρομίας. Δηλαδή, να δώσεις τη σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου».