«Ο Πασσάς ζορίστηκε» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χρηστίδου για την οικειοθελή αποχώρησή του από την εκπομπή

«Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όμως»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (7/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Θανάση Πασσά όπου μίλησε για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» καθώς αποχώρησε οικειοθελώς.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Ήμουν έξω από τα νερά μου αλλά το ήξερα από την αρχή, ήθελα να το δοκιμάσω. Πήρα το δικό σας πόστο και βγήκα με το μιρκόφωνο. Καλά πήγε, πολύ ευχαριστημένος είμαι. Μάλιστα στο τέλος τόνισε: «Δεν νομίζω να το ξανακάνω».

Οι δηλώσεις της Χρηστίδου μετά την αποχώρηση του Πασά από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε επίσης δηλώσεις στην συγκεκριμένη εκπομπή όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για το συγκεκριμένο γεγονός: «Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που πραγματικά είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένας άνθρωπος που όντως ζορίστηκε πολύ γιατί σκέψου ότι μπήκε σε έναν ρόλο καθαρά δημοσιογραφικό. Και το σκληροπυρηνικό δημοσιογραφικό, δηλαδή πεζοδρόμιο, πεσίματα, βραδινά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δημοσιογραφίας αυτό. Για τον Θανάση ήταν αρκετά δύσκολο, ζορίστηκε. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όμως, εγώ τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Η Χρηστίδου "έσπασε" τη σιωπή της και για την αποχώρηση του Βασάλου

Από τους τελευταίους μήνες της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν μείον ένα μέλος μπροστά από τις κάμερες. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να αποχωρήσει και να λάβει μέρος στο Asia Express, χωρίς αρχικά να γίνεται σαφής ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω. Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω.

Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του».