«Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη...» - Σύννεφα στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη...» - Σύννεφα στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού;

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 7/9, και προχώρησε σε δηλώσεις για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στο The Voice, για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ένα από τα αξιοσημείωτα κομμάτια της συνέντευξης της, λοιπόν, αφορά το γεγονός πως ενώ είναι περίπου τρία χρόνια μαζί με τον τραγουδιστή, η ίδια δεν αισθάνεται καθόλου έτοιμη για γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, (πρόσφατα, μάλιστα, απάντησε για τις φήμες εγκυμοσύνης) αν και αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την σχέση της με τον Πυλαρινό

«Αυτό ήταν κάτι το οποίο πραγματικά με έκανε πάρα πολύ χαρούμενη. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα βέβαια, αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν θέλουμε να κάνουμε αυτό τους είπα απλά "Ωραία, πότε έρχομαι;"», είπε αρχικά για το τελευταίο επαγγελματικό της βήμα.

Και συμπλήρωσε για την σύγκριση με την Λάουρα Νάργες: «Ήταν οι επόμενες σκέψεις. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε ανθρώπους. Με το να συγκριθώ νομίζω ήταν άτοπο. Ήξερα ότι θα το έκαναν, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα κάνει focus να είναι εγώ καλή, για τα δικά μου δεδομένα πάντα καλή και νομίζω πέτυχε.

Απ' όσο γνωρίζω ήταν και μία απόφαση της ίδιας, οπότε δεν ήταν κάτι που εμένα θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να επηρεάσει κάπου και δεν το άφησα να με επηρεάσει, παρά το ότι είχα ακούσει τότε ότι έφαγα την θέση ενός ανθρώπου, ότι τελευταία στιγμή με έβαλαν από την πίσω πόρτα. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά».

«Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Αν σου λέω εγώ όχι, εκείνος δεν ζηλεύει καθόλου», πρόσθεσε έπειτα για τον σύντροφό της.

Και κατέληξε για το ενδεχόμενο ενός γάμο και την απόκτηση παιδιών: «Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο. αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι νιώθω έτοιμη γι' αυτό».

Η τρυφερή εξομολόγηση του τραγουδιστή για το μοντέλο

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Πυλαρινός. Πιο συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος Alcatrash, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη σχέση μας με τη Βάλια δεν υπάρχει ζήλια. Σας ευχαριστώ που μας είπατε ωραίους όμως. Για τη Βάλια είναι δεδομένο, νομίζω. Εγώ το βλέπω κάθε μέρα και κάνω τον σταυρό μου και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει.

Ξεκάθαρα τη διάλεξα με εμφανισιακά κριτήρια, μου βγήκε ένα παιδί διαμάντι αλλά το πρώτο που την είδα έπαθα πλάκα. Λέω “Αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πράγμα από κοντά».