«Ο Δάκης έβαλε ένα λιθαράκι στην καριέρα...» - Το παράπονο του καλλιτέχνη πριν φύγει από τη ζωή

Βοήθησε πολύ γνωστό τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Μια αληθινή και από καρδιάς συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Δέρβος την Τρίτη 6/9 στο Πρωινό μιλώντας για τον στενό του συνεργάτη τον Δάκη, ο οποίος αν και έχει φύγει από τη ζωή βλέπουμε να μιλάνε όλοι για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο Δέρβος έχει μιλήσει για τις δύσκολες τελευταία στάδια πριν φύγει, αυτή τη φορά όμως μίλησε και για τα παράπονα του καλλιτέχνη σε σχέση με κάποιους συνεργάτες του. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, τον οποίο βοήθησε πολύ στα πρώτα του βήματα και από δήλωσε ο πρώτος δεν εκτιμήθηκε όσο θα ήθελε.

Η δυσαρέσκεια του Δάκη με τον Σάκη Ρουβά

«Ο Δάκης γνώριζε ότι θα έρθει το τέλος και το μόνο που παρακαλούσε ήταν να μην ταλαιπωρηθεί. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε αλλά το αντιμετώπισε γενναία. Κρατούσε μέσα όλες τις πίκρες και τις στεναχώριες, δεν τις εξωτερίκευε ποτέ».

«Με το μόνο που στεναχωριόταν ο Δάκης ήταν όποτε γίνονταν αναφορές για την καριέρα τους από ορισμένους τραγουδιστές που βοήθησε. Δεν έλεγαν ποτέ ότι ο Δάκης έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην καριέρα τους και αυτό τον στεναχωρούσε» .

«Είχε νιώσει έτσι και για τον Σάκη Ρουβά, ναι. Είχε νιώσει έτσι αλλά στο τέλος, νομίζω, τα συγχώρεσε όλα και χάρηκε πολύ την τελευταία επαφή που είχε μαζί του στα βραβεία MAD. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν από κοντά».

Η άγνωστη σχέση του Ρουβά με τον αείμνηστο Δάκη

Μετά την αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τη σχέση που είχε με τον Σάκη Ρουβά όταν συνεργάζονταν, άλλη μία άγνωστη σχέση του κορυφαίου τραγουδιστή αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 μέσα από την εκπομπή Open Weekend, όταν ένας από τους πιο στενούς φίλους του Δάκη μίλησε για τα παράπονα που είχε ο αείμνηστος τραγουδιστής από καλλιτέχνες που ευεργέτησε και τον ξέχασαν.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Σάκης Ρουβάς αναγνώρισε ότι τον βοήθησε ο Δάκης. Ο Δάκης εξέφραζε παράπονα και για άλλους καλλιτέχνες που δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του. Τον Σάκη Ρουβά τον γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε φωνητικά στην Πάτρα και του έκανε πρόταση να τον φέρει στην Αθήνα και έκανε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου. Ο Σάκης έμενε στο σπίτι του το πρώτο διάστημα.

Όταν έγινε γνωστός ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε. Ο Ρουβάς εμφανίστηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια που είπε καλά λόγια για τον Δάκη. Συναντήθηκαν στα καμαρίνια στο MadWalk και ο Σάκης έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλαγε και αυτή ήταν η τελευταία χαρά που πήρε» συνέχισε.