«Με παρακαλούσε να τον πάω να κάνει την ένεση για να φύγει» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Δέβρου για τον Δάκη

«Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δε το πρόλαβε…»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με παρακαλούσε να τον πάω να κάνει την ένεση για να φύγει» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Δέβρου για τον Δάκη

Η απώλεια του Δάκη ήταν μία από τις μεγαλύτερες που βίωσε ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας το τελευταίο διάστημα, μιας και φίλοι και γνωστοί του, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους, με κάθε ευκαιρία όμως τον μνημονεύουν σε συνεντεύξεις τους, ενθυμούμενοι πράγματα από εκείνον.

Στο Open Weekend λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, μίλησε ο Πάνος Δέβρος, και μεταξύ άλλων, Όπως αποκάλυψε πως ο Δάκης του ζητούσε να τον πάει στην Ελβετία για να κάνει ένεση και να φύγει από τη ζωή καθώς δεν ήθελε να υποφέρει.

Η αποκάλυψη του Πάνου Δέρβου για τον Δάκη

«Ο Δάκης και μπροστά και πίσω από τα φώτα ήταν ο ίδιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα έτσι και γι΄ αυτό τον αγάπησε ο κόσμος, για την καλοσύνη, την ευγένειά του, το να μην προσβάλλει ποτέ κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση κανέναν», είπε αρχικά ο Πάνος Δέρβος.

«Ο Γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε πρώτη φορά το πόδι του. Η στεναχώρια του που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν κάποιοι άνθρωποι να τον φροντίζουν… Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, αυτή η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε στα έντερά του που είχε ευαισθησία».

«Αλλά μου έλεγε, “Πάνο μου δε με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δε θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε». Γι’ αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις. Του είπα ότι εγώ δε κάνω τέτοια εγκλήματα… Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δε το πρόλαβε… Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα».

Oι τελευταίες κουβέντες του Δάκη λίγο πριν πεθάνει

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it την Τετάρτη 8/6 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε έναν αγαπημένο φίλο του παρελθόντος, ο οποίος δεν είναι πια τη ζωή και τον αποχαιρέτησε με λυγμούς προ ολίγων ημερών.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο Δάκη, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό και από ότι φάνηκε από τις αποκαλύψεις που έκανε του εκμυστηρεύτηκε πολλά πριν πεθάνει σιγά σιγά. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ο τρόπος, με τον οποίο μιλάει για τον εκλιπόντα, καθώς για άλλη μια φορά εκθείασε τα στοιχεία του χαρακτήρα του και το τι άνθρωπος ήταν.

«Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου. Ήξερα τα πάντα, ήξερα πως θα φύγει και το ήξερε ότι θα φύγει. Μιλούσαμε καθημερινά. Έβλεπε ότι φεύγει, μου έλεγε ''δεν φοβάμαι το θάνατο, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθώ και τελικά ταλαιπωρούμαι''.

Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος, βρέθηκαν άνθρωποι που έγραψαν ότι “έμεινε 42 κιλά, υποφέρει, είναι μόνος του, δυστυχισμένος”, όλα αυτά. Τα διάβασε αυτά και στεναχωρήθηκε πολύ», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, έζησε επτά ζωές, έφηβος πάντα, δεν είχε ηλικία. Γι’ αυτό έκλαψα εγώ όταν έφυγε ο Δάκης, για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν γιατί δεν είχε ηλικία, ήταν σαν να έφευγε ένας συνομήλικος μου και ο δεύτερος γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος».