Τον θυμάται και συγκινείται - Η αναφορά της Σοφίας Αρβανίτη στον αείμνηστο Δάκη μετά το χαμό του

Οι αναμνήσεις της από τον μεγάλο τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τον θυμάται και συγκινείται - Η αναφορά της Σοφίας Αρβανίτη στον αείμνηστο Δάκη μετά το χαμό του

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να μην αναφέρονται στον αείμνηστο Δάκη, ειδικά άτομα που τον έζησαν, συνεργάστηκαν και πορεύτηκαν μαζί του. Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/5 παραχώρησε η Σοφία Αρβανίτη στην εκπομπή Love it, και δεν θα γινόταν να μην μιλήσει για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τους συναδέλφους της που τη βοήθησαν στην καριέρα της, για τον φημολογούμενο ανταγωνισμό της με τη Μαντώ και την Πωλίνα, για τον Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά και τον Δάκη.

Η αναφορά της Αρβανίτη στον αείμνηστο Δάκη

«Ακόμα και σήμερα γίνεται χαμός με το τραγούδι "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια". Είναι το λατρεμένο μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Παλιότερα, φοβόμουν τους ανθρώπους και ήμουν απόμακρη. Δεν ήθελα να με πλησιάζουν πολύ».

Όπως είπε στη συνέχεια, την συνδέουν συχνά με με τον Μιχάλη Ρακιντζή. «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με συνδέουν μαζί του. Έχω γευτεί μεγάλες επιτυχίες δίπλα του. Δεν ξέρω γιατί έχει εξαφανιστεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο καθένας κάνει ό,τι του λέει ο εαυτός του», δήλωσε.

«Ο Δάκης μου έδινε συμβουλές, να μην ανησυχώ. Μου έλεγε "θα πας καλά". Τον σκέφτομαι με πολύ γλυκές αναμνήσεις», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει ανταγωνισμό με τη Μαντώ και την Πωλίνα: «Δεν ισχύει, δεν υπήρχε ανταγωνισμός».

Oι τελευταίες κουβέντες του λίγο πριν πεθάνει

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή την Τετάρτη 8/6 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε έναν αγαπημένο φίλο του παρελθόντος, ο οποίος δεν είναι πια τη ζωή και τον αποχαιρέτησε με λυγμούς προ ολίγων ημερών.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο Δάκη, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό και από ότι φάνηκε από τις αποκαλύψεις που έκανε του εκμυστηρεύτηκε πολλά πριν πεθάνει σιγά σιγά. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ο τρόπος, με τον οποίο μιλάει για τον εκλιπόντα, καθώς για άλλη μια φορά εκθείασε τα στοιχεία του χαρακτήρα του και το τι άνθρωπος ήταν.

«Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου. Ήξερα τα πάντα, ήξερα πως θα φύγει και το ήξερε ότι θα φύγει. Μιλούσαμε καθημερινά. Έβλεπε ότι φεύγει, μου έλεγε ''δεν φοβάμαι το θάνατο, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθώ και τελικά ταλαιπωρούμαι''.

Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος, βρέθηκαν άνθρωποι που έγραψαν ότι “έμεινε 42 κιλά, υποφέρει, είναι μόνος του, δυστυχισμένος”, όλα αυτά. Τα διάβασε αυτά και στεναχωρήθηκε πολύ», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, έζησε επτά ζωές, έφηβος πάντα, δεν είχε ηλικία. Γι’ αυτό έκλαψα εγώ όταν έφυγε ο Δάκης, για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν γιατί δεν είχε ηλικία, ήταν σαν να έφευγε ένας συνομήλικος μου και ο δεύτερος γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος».