Επίσημα στο Open ο Γιάννης Μπέζος - Η ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή του

Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Και επίσημα στο Open βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος, με τον τηλεοπτικό σταθμό να ανακοινώνει και επίσημα την ένταξη του ηθοποιού στο δυναμικό του, προχωρώντας σε αντίστοιχη ανακοίνωση, ενώ και ο ίδιος το είχε επιβεβαιώσει στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο ίδιος θα παρουσιάζει το ότι "Ό,τι αγαπώ", μία νέα μουσική εκπομπή, που έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στην ιστορία του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου

"Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ" με τον Γιάννη Μπέζο

Έρχεται στο OPEN

Πώς γεννιούνται τα τραγούδια; Ποια είναι η σαρωτική τους δύναμη που εισβάλλει μέσα μας για να φτιάξει το soundtrack της ζωής μας;

Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. "Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ" είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι.

Κάθε εβδομάδα το "Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ" με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου
Πηγή NDP

Το σημείωμα του Γιάννη Μπέζου :

Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους.

Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία.

"Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ" είναι η μουσική, απλή και ουσιαστική, με φίλους και με αναμνήσεις.

Με τον Γιάννη Μπέζο.

Έρχεται τον Οκτώβριο στο OPEN.

Τι λέει ο ίδιος για το νέο του τηλεοπτικό βήμα

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τόνισε ότι δεν είναι δουλειά του κάθεται, αλλά και ότι ήταν εύκολη απόφαση να μην παίξει σε καμία σειρά. «Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός. Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”. Η εκπομπή δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική, να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μην είμαι φέτος σε σειρά, δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο.

Τη νέα σεζόν η ελληνική τηλεόραση θα κατακλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, καθώς όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν επενδύσει στη μυθοπλασία. Η εξέλιξη αυτή τρομάζει τον Γιάννη Μπέζο, καθώς στο παρελθόν είχε γίνει κάτι παρόμοιο και η κατάληξη δεν ήταν καλή.

«Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ. Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται», σημείωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, δεν τις ακούει κανείς τις συμβουλές. Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα. Μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας. Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες».