Η Μενεγάκη αποκάλυψε την δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε με την μικρή Μαρίνα - «Δεν ήταν φυσιολογικός τοκετός»

Όλα όσα αναέφερε η ίδια στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Μενεγάκη αποκάλυψε την δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε με την μικρή Μαρίνα - «Δεν ήταν φυσιολογικός τοκετός»

Μετά από την πρεμιέρα που έκανε την Δευτέρα (5/9) (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, είναι γεγονός πως κάθε μεσημέρι θα κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις τέσσερις εγκυμοσύνες της ενώ αναφέρθηκε επίσης και για τα κιλά που πήρε την περίοδο της κύησης καθώς ήταν αρκετά δύσκολο να τα χάσει. Με αφορμή λοιπόν την συνέντευξη που παραχώρησε η Κλέλια Πανταζή μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

«Και εγώ αναρωτιόμουν όταν ήμουν έγκυος και μου έλεγαν γυναίκες «πήρα επτά κιλά», δεν είναι ότι εγώ έπαιρνα τριάντα, έπαιρνα έντεκα και δώδεκα κιλά με τόσο που έτρωγα… αλλά όταν μου έλεγαν «πήρα πέντε», έλεγα πως το κάνουν; Εννιά μήνες δεν θα φάω τίποτα;

Τρώνε συγκεκριμένα πράγματα; Ή ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν σε αφήνουν να πάρεις ένα στάνταρ βάρος… Το συζητούσα. Εγώ είδα στην τελευταία μου γέννα, που δεν ήταν φυσιολογικό τοκετός, όπως στις πρώτες γέννες, είδα ότι μόλις γέννησα μου είπαν πόσο είναι το μωρό και όταν μπόρεσα τη δεύτερη μέρα να πατήσω καλύτερα και να ανέβω στη ζυγαριά, κοίταξα και ήταν ακριβώς τα ίδια…

Μόνο το μωρό έλειπε…»!Το μωρό μου δεν ήταν ούτε τρία κιλά καλά καλά και εγώ είμαι σαν να έφυγαν τρία και πού είναι τα υπόλοιπα; Εγώ δεν είχα έναν σάκο, υγρά… πού πήγαν όλα αυτά έμειναν μέσα μου;».

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 και κατά την διάρκεια της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε και καλωσόρισε την νέα συνεργάτιδά της, η οποία είναι η Τένια Μακρή, η οποία είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες καλεσμένη της.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα «σχέσεις» είναι τεράστιο και αποφασίσαμε και το θέλαμε πολύ και πιστεύουμε το θέλετε κι εσείς τη φετινή σεζόν να έχουμε τον δικό μας άνθρωπο και να μιλάμε γι’ αυτά. Τα καθημερινά θέματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους. Φέτος θα έχω την χαρά, με μια γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, να είμαστε μαζί κάθε Τρίτη για να μιλάμε για σχέσεις. Μιλάω για την οικογενειακή σύμβουλο Τένια Μακρή».

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι κοντά σου φέτος και ότι μου δίνεις αυτόν τον ξεχωριστό χώρο κάθε Τρίτη», είπε αμέσως μετά Τένια Μακρή.