Σαν πραγματικά αδέρφια - Η αλήθεια για την σχέση των παιδιών της Κλέλιας και της Άννυ Πανταζή

«Η κόρη μου έχει δύο μαμάδες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν πραγματικά αδέρφια - Η αλήθεια για την σχέση των παιδιών της Κλέλιας και της Άννυ Πανταζή

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή είναι δύο πολύ αγαπημένες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής και πολύ κοντά η μία με την άλλη έγιναν μαμάδες. Πρόσφατα, μάλιστα, η δεύτερη βάφτισε και την κόρη της. Οι δυο τους, λοιπόν, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Τετάρτη 7/9, και μίλησαν για την σχέση τους και τον ρόλο των μαμάδων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ανέφερε πως αλλιώς φανταζόταν τη ζωή της και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, ωστόσο όλα έγιναν για καλό και αισθάνεται τυχερή που μπορεί και μεγαλώνει τα δύο της παιδιά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι και το σώμα της δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Η Άννυ, από την άλλη, τόνισε το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους και τα παιδιά τους, αλλά και εκείνες μεταξύ τους.

Η συνέντευξη της Κλέλιας και της Άννυ Πανταζή

«Εγώ είχα από πολύ μικρή στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια, δηλαδή, επειδή και η μαμά μας παντρεύτηκε στα 23, με έκανε στα 25, νομίζω το είχα στο μυαλό μου κάπως έτσι. Ότι θα κάνω παιδί στα 26 - 27 -28. Τελικά γνώρισα τον άντρα της ζωής μου στα 33 και έγινα μαμά στα 35.

Υπήρξε τεράστιος ενθουσιασμός που η Άννυ έμεινε έγκυος. Ειδικά όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι. Μάλλον ξανάρχεται καινούριο αίμα στη ρυθμική. Ειδικά όταν μου είπε ότι θα την βαφτίσω κιόλας. Σαν να έχω κόρη είναι. αυτό νομίζω τα περιγράφει όλα», είπε αρχικά η Κλέλια.

Και η αδερφή της συμπλήρωσε: «Η Χριστιάννα έχει δύο μαμάδες. Δεν νιώθω ότι έχω τον ρόλο της θείας. Γιατί ουσιαστικά όπως έχουμε πει μεγαλώνουμε όλα τα παιδιά μαζί. Οπότε αν κλάψει ο μικρός και δεν είναι η Κλέλια εκεί θα τον πάρω αγκαλίτσα, θα τον κοιμήσω ή θα τον ταϊσψ ή θα τον αλλάξω, ό,τι χρειαστεί, όπως θα έκανα με το δικό μου μωρό και αντίστοιχα η Κλέλια».

«Σίγουρα μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη, το σώμα άλλαξε τελείως. Δεν είναι το θέμα τα κιλά, είναι οι ραγάδες, το δέρμα που αλλάζει, αυτό δεν θα επανέλθει πιστεύω ποτέ όση γυμναστική και να κάνεις, όση διατροφή και να κάνεις, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό», κατέληξε η μεγαλύτερη.

Μερικές ακόμη δηλώσεις τους

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι δυο αδερφούλες θα γινόντουσαν για δεύτερη φορά μητέρες μιας και έμειναν και πάλι σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Μάλιστα, οι ίδιες παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».