"Έχουμε άμεση ανάγκη..." - Η δημόσια έκκληση της Γαίας Μερκούρη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή instagram / Gaia Mercuri Stegerhoek
Πηγή instagram / Gaia Mercuri Stegerhoek

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Γαία Μερκούρη, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία περνάει με τον Άγγελο Λάτσιο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους φέτος).

Η κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη συνήθως μοιράζεται όμορφες στιγμές της, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να προχωρήσει σε μια δημόσια έκκληση. Συγκεκριμένα, έκανε repost ένα insta story του nickjojomusic όπου έγραφε χαρακτηριστικά:

Η δημόσια έκκληση της Γαίας Μερκούρη

«Στην οικογένειά μας δίνουμε μια δύσκολη και κρίσιμη μάχη. Έχουμε άμεση ανάγκη για δότες αιμοπεταλίων. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή στείλτε προσωπικό μήνυμα.», ενώ το ίδιο story αναδημοσίευσε με την σειρά του και ο Άγγελος Λάτσιος.

Η δημόσια έκκληση της Γαίας Μερκούρη
Πηγή instagram / Gaia Mercuri Stegerhoek

Οι σχέσεις του Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα της

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο, απολαμβάνοντας τη νιότη τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Γαία Μερκούρη έχει και άριστες σχέσεις με την μητέρα του αγαπημένη της, Ελένη Μενεγάκη. Άλλωστε είχαν κάνει και μία κοινή ανάρτηση πριν από λίγο καιρό κατά το ταξίδι τους στην Άνδρο (δείτε τη εδώ), ενώ εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις της με τον Ματέο Παντζόπουλο, τον οποίο βοηθάει στο Όναρ (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η Γαία Μερκούρη είναι κόρη της αγαπημένης ηθοποιού, Δωροθέας Μερκούρη και όπως μπορείτε να διακρίνετε, έχει επιλέξει να κρατήσει το όνομα της μητέρας της.

Πατέρας της Γαίας, είναι ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις κόρες του καθώς και με την πρώην σύζυγό του.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον... γαμπρό του, είναι και αυτές εξαιρετικές. Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ γνωρίζονται και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος κομμωτής είχε κουρέψει τον νεαρό ο οποίος με τη σειρά του είχε μοιραστεί τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άγγελος Λάτσιος πατέρας ΓαίαςΆγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη σχέση