Το φύλο του μωρού που περιμένουν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε μερικούς μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι του στην αγκαλιά του.

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το ευτυχές αυτό γεγονός, ωστόσο οι φωτογραφίες και η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας τα επιβεβαιώνουν όλα. Μάλιστα, νωρίτερα, μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Συγκεκριμένα, η Σοφία Πρώιμου αποκάλυψε ότι το μωράκι που περιμένει η παρουσιάστρια είναι αγοράκι και βρίσκεται στον 6ο μήνα, ενώ τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ζωή και η περιουσία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!