Η τρυφερή ευχή της Σμαράγδας Καρύδη για τον γιο της Φωτεινής Αθερίδου - Η φωτογραφία από την βάφτιση

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 6/ η Φωτεινή Αθερίδου και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποίησαν και την βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του, “Θοδωρής”.

Παρούσα φυσικά στο διπλό αυτό μυστήριο ήταν και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, ενώ ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε αρχικά με την πρώην σύζυγό του.

Η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη για τον γιο της Φωτεινής Αθερίδου

Η γνωστή ηθοποιός λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού Θοδωρή την ώρα που ο πάτερ είναι έτοιμος να τον βουτήξει στο νερό.

«Να ‘σαι πάντα ψηλά, πάντα στο φως», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη για τον γιο της Φωτεινής Αθερίδου 

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου μετά τον γάμο της και την βάφτιση του γιου της

Την Τρίτη 6/9 η Φωτεινή Αθερίδου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, και στη συνέχεια, ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του και ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη.

Μαζί με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς, διασκέδασαν μέχρι αργά - ανάμεσά τους ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη, που "ξεφάντωσε" - και γι' αυτό θέλησε να πει μερικά λόγια για όλα όσα έζησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας , στον όμορφο χώρο , με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία , και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτεινή Αθερίδου γάμος

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση γιου