Σαν δυο σταγόνες νερό - Σπάνια φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μητέρα της

Κούκλες και οι 2

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σαν δυο σταγόνες νερό - Σπάνια φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μητέρα της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ μάλιστα νωρίτερα προχώρησε και σε μια ανάρτηση όλο νόημα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island, ένα ριάλιτι που ανυπομονεί το τηλεοπτικό κοινό πολύ να ξεκινήσει.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν πριν μερικές ώρες δημοσίευσε κι ένα story στο instagram της στο οποίο βλέπουμε μια σπάνια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα της, στον ολόσωμο καθρέφτη του σπιτιού της, να ποζάρουν χαμογελαστές και στυλάτες όπως πάντα.

Η ομοιότητα όπως μπορεί να διακρίνει ο καθένας είναι μεγάλη, το ίδιο και η αδυναμία που τρέφει η μία για την άλλη. Μάλιστα, φαίνεται πως η μητέρα της Ηλιάνας είναι αρκετά μικρή σε ηλικία.

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μητέρα της

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μητέρα της 

Στα ώπα ώπα την έχει η μητέρα της λίγο πριν το Love Island - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη καθώς η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει πριν από λίγο καιρό.

Από την άλλη, η ίδια μετά από την ανακοίνωση πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται σιγά, σιγά για την παρουσίαση του ριάλιτι «Love Island» όπου έχει προκαλέσει σούσουρο καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν μεγάλη περιέργια για το πώς πρόκειται να είναι.

Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως η μητέρα της την έχει στα ώπα ώπα μιας και την έφτιαξε καφέ.

Ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου