"Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει" - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το τροχαίο που είχε

"Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα άσχημο τροχαίο ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη μηχανή του, καθώς όσο οδηγούσε συνετρίβη με ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, προκειμένου να περιγράψει το περιστατικό, το οποίο και χαρακτήρισε ως την χειρότερη εμπειρία της ζωής του.

Η περιγραφή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το τροχαίο

«Πήγαινα στο γυμναστήριο μου με τη μηχανή και ενώ κατέβαινα από μια κατηφόρα μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της ανέβαινε ερχόμενης προς τα επάνω μου. Για να την αποφύγω πάτησα φρένο, σύρθηκα πέντε μέτρα, έσκησα γόνατο, αστράγαλο και η μηχανή έμεινε πάνω στον αστράγαλο μου. Η κοπέλα δεν μπορούσε να με βοηθήσει, είχε πάθει σοκ.

Αφού με βοηθήσαν κάποιοι άνθρωποι, σηκώθηκα να κάτσω αλλού και πόναγε όλο μου το σώμα. Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και από τότε ακολουθώ τις οδηγίες το γιατρών», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τροχαίο

Το πρωί της Τρίτης 6/9, στην Super Κατερίνα μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ για το ατύχημα που είχε με την μηχανή του το απόγευμα της Δευτέρας 5/9 και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι η κατάστασή του. Βέβαια, με το που άρχισε να μιλάει πέταξε την μπιχτή του στον Γκουντάρα, για τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τον λόγο που έπεσε και ποιος ευθύνεται για το χτύπημά του και τα λόγια του σόκαραν ολόκληρο το πλατό. Πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο, ευτυχώς, δεν είχε διαφορετική κατάληξη.

«Έχω φάει το πιο πολύ hate απ' όλους από εσένα ρε φίλε», ξεκίνησε να λέει ο Influencer για τον Γρηγόρη Γκουντάρα μόλις πήρε τον λόγο.

«Όσο και να φαίνεται πολύ ελαφρύ είναι πάρα πολύ βαρύ το θέμα αυτό. Χθες ξεκίνησα μετά από 6 μήνες, που ξέρετε όλοι, ότι γυμνάζομαι 3 ώρες καθημερινά, αλλά επειδή ήμουν 3 μήνες στο Survivor, δεν έχω κάνει καθόλου γυμναστική. Χθες, λοιπόν, ξεκίνησα την γυμναστική μου, καθημερινά, τα 3ωρά μου, είχα κλείσει τα μαθήματά μου και εκεί στο Παλιό Ψυχικό, στο πάρκο το οποίο βλέπουμε, είναι μία κατηφορίτσα πολύ ελαφριά, που είναι διπλό ο δρόμος.

Μία κοπέλα πήρε την στροφή πάρα πολύ απότομα και επειδή είναι ανηφόρα, έβαλε γκάζι και πήγε να πέσει πάνω μου, κι εγώ για να το αποφύγω, δεν ήρθαμε σε σύγκρουση, πάτησα φρένο, είχε χώματα κάτω ο δρόμος, γλίστρησα, έπεσα, σύρθηκα κάτω για 5 μέτρα, σκίστηκε όλο το γόνατο, που μετά πρίστηκε

Η κοπέλα με κοίταγε κάτω στο πάτωμα. Είχα ανοίξει το καπάκι από το κράνος και της φώναζα "Μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις, γιατί έχει εγκλωβιστεί το πόδι μου κάτω από τη μηχανή;" και εκείνη με κοίταγε καλά καλά», είπε χαρακτηριστικά.