Τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Με μια άσχημη περιπέτεια ήρθε αντιμέτωπος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς όπως αποκάλυψε ενώ οδηγούσε συνετρίβη η μηχανή του με ένα αμάξι κι έτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 -που θέλει να γίνει ο επόμενος Bachelor- ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε και έχει τραύματα σε όλο του το σώμα για αυτό και χρειάστηκε να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το ατύχημα που είχε

«Λοιπόν παιδιά αυτή είναι η κατάσταση μου μόλις τράκαρα με ένα αυτοκίνητο η κοπέλα έτρεχε πάρα πολύ έπεσα με τη μηχανή κάτω στο πάτωμα έχω σκίσει τον αγκώνα μου, το πόδι μου. Από ότι καταλαβαίνετε καταστράφηκε όλη η εβδομάδα έχει… καταστράφηκε η μηχανή, ο καθρέφτης έχει σπάσει όλοι μηχανή πονάω πάρα πολύ και τώρα πάω στο νοσοκομείο είναι όλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στα Instagram stories που ανέβασε.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχασε τον πατέρα του με τον πιο τραγικό τρόπο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διατηρεί πολύ καλή επαφή με τα social media και συχνά μέσα από αυτά τον βλέπουμε να εκφράζει τις απόψεις του για όσα τον απασχολούν αλλά και να δίνει απαντήσεις σε κόντρες, όπως αυτή με τη Μαρία Αντωνά.

Ο τραγουδιστής - make up artist αυτή τη φορά έκανε ένα Q&A από τον λογαριασμό του στο instagram μέσα από το οποίο απάντησε σε έναν ακόλουθο του κάνοντας παράλληλα γνωστή τη σκληρή ιστορία για τον θάνατο του πατέρα του. Μάλιστα αποκαλέστηκε ορφανός και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή πριν καλά καλά αυτός γεννηθεί.

«Είμαι ορφανός από πατέρα, Γιαννάκη μου, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε έναν μήνα πριν γεννηθώ εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου, από ατύχημα καθώς επέστρεφε από την προπόνησή του. Και η μαμά μου την άλλη μέρα, 15 χρόνων με δύο παιδιά στην κοιλιά της, πήγε στην κηδεία του.

Θέλω να πω λοιπόν στον Γιάννη και σε όλους αυτούς τους τέτοιου τύπου Γιάννηδες ότι αυτή τη στιγμή σε άκουσε ο Θεός το κάρμα και το σύμπαν. Και να σου θυμίσω ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Καλή τύχη».