Δύσκολες ώρες για τον φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούκα - «Και η παραμικρή βοήθεια πολύτιμη»

Η δημόσια έκκλησή του μέσα από το Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Instagram Νίκος Δρούκας
Instagram Νίκος Δρούκας

Μετά τα δυσάρεστα με το ατύχημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λίγες μέρες πριν, άλλο ένα συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και αυτό του γνωστού φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούκα, ο οποίος γνωρίζαμε πως είχε ένα σοβαρό ατύχημα φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο η κατάστασή του είναι αρκετά δύσκολη.

Μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε δεν εργάζεται μέχρι να αναρρώσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στο κοινό του.

Η δημόσια έκκληση του Νίκου Δρούκα

«Το ατύχημα στο πόδι στις 8/8 πέρα από σωματικό ψυχικό πόνο με οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. Με την επιστροφή μου στην Αθήνα 15/9 και ήδη τα υπέρογκα έξοδα – ενοίκιο, ρεύμα, κοινόχρηστα, όλα αυξημένα λόγω φυσικού αερίου, σούπερ μάρκετ, φυσιοθεραπείες, κάποιο άνθρωπο να έρχεται 2 φορές την βδομάδα για να καθαρίζει και πηγαίνει για ψώνια - τρέχουν και έσοδα από πουθενά! Μόνο το πρακτορείο NDP όπου ανήκω μου δίνει κάποια βοήθεια παρότι δεν υποχρεούται και αυτό είναι προς τιμήν τους.

Γι’ αυτό πήρα μετά από πολλή σκέψη να ζητήσω την βοήθειά σας και όσοι θέλετε να βάλετε ό, τι θέλετε σε αυτό τον λογαριασμό και θα είμαι απόλυτα ευγνώμων. Και η παραμικρή βοήθεια πολύτιμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια έκκληση του γνωστού φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούκα
Instagram Νίκος Δρούκας

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το τροχαίο που είχε

Ένα άσχημο τροχαίο ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη μηχανή του, καθώς όσο οδηγούσε συνετρίβη με ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, προκειμένου να περιγράψει το περιστατικό, το οποίο και χαρακτήρισε ως την χειρότερη εμπειρία της ζωής του.

«Πήγαινα στο γυμναστήριο μου με τη μηχανή και ενώ κατέβαινα από μια κατηφόρα μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της ανέβαινε ερχόμενης προς τα επάνω μου. Για να την αποφύγω πάτησα φρένο, σύρθηκα πέντε μέτρα, έσκησα γόνατο, αστράγαλο και η μηχανή έμεινε πάνω στον αστράγαλο μου. Η κοπέλα δεν μπορούσε να με βοηθήσει, είχε πάθει σοκ.

Αφού με βοηθήσαν κάποιοι άνθρωποι, σηκώθηκα να κάτσω αλλού και πόναγε όλο μου το σώμα. Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και από τότε ακολουθώ τις οδηγίες το γιατρών», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.