Εξαφάνισε την κοιλίτσα της - Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με το τζιν του Αλεξάνδρου και...

Παρέδωσε μαθήματα στιλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξαφάνισε την κοιλίτσα της - Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με το τζιν του Αλεξάνδρου και...

Τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η instagrammer καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την εγκυμοσύνη της μέσω αναρτήσεων, όπως όταν δημοσίευσε βίντεο από το γυναικολόγο την ώρα του υπέρηχου.

Χθες 7/9 το ζευγάρι αποφάσισε να πάει βόλτα μιας και ο καιρός ήταν καλός, ενώ η Ιωάννα έχει κατέβει στην Αθήνα να μείνει έχοντας ξεμπερδέψει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη.

Η εμφάνιση της Τούνη που έκανε την κοιλίτσα της να εξαφανιστεί

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει αποκαλύψει, πλέον δεν χωράει στα παντελόνια της, μιας και η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ. Για το λόγο αυτό φοράει παντελόνια του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έτσι χθες, φόρεσε ένα παντελόνι του καλού της, μια φαρδιά μαύρη μπλούζα και έκανε την κοιλίτσα της να μην φαίνεται πολύ.

Ιωάννα Τούνη εγκυμοσύνη

Παντρεύονται Τούνη - Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήδη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο με την καλή του, Ιωάννα Τούνη, να του κάνει την πιο ευχάριστη έκπληξη. Η κάμερα του Happy Day, τον εντόπισε την ώρα που επέστρεφε από το στούντιο και την Δευτέρα 5/9 προβλήθηκαν αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει με την πρώην συνεργάτιδά του στο κανάλι του ALPHA, ενώ μίλησε "ανοιχτά" και για την σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της, εξηγώντας πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα και ο γάμος τους, γεγονός που είχαμε εντοπίσει πως θα συνέβαινε πρώτοι.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή.

Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».