Χέρι χέρι με το κορίτσι του - Με φλοράρ πουκάμισο και πολύ μαυρισμένος ο Κόρομι στη Μύκονο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Στη Μύκονο ''πιάστηκε'' ο Γιώργος Κόρομι με τη σύντροφό του Τίνα την Τετάρτη 7/9 με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι εκεί και να απαθανατίζει το ζευγάρι στη βραδινή βόλτα, που έκανε στα σοκάκια του νησιού.

Για την ώρα βλέπουμε τον πρώην παίκτη Survivor ανέμελο και χαμογελαστό, για πόσο ακόμα όμως δεν ξέρουμε θα είναι εντός χώρας. Υπάρχουν πολύ σοβαρές υπόνοιες, πως ο Κόρομι θα ταξιδέψει ξανά για Άγιο Δομίνικο και πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αγωνιστεί στο All star survivor.

Ο Γιώργος Κόρομι με τη σύντροφό του Τίνα στη Μύκονο

Κορόμι σύντροφος Μύκονος

"Καυτό" backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στο περιοδικό YOU

Αλεξιπτωτιστής, κομάντο πολύ πριν την είσοδό του στο Survivor, γεννήθηκε για ειδικές αποστολές και φτάνοντας στον τελικό εκπλήρωσε ακόμα μία. Ο Γιώργος Κόρομι σχολιάζει την εμπειρία που έζησε τους τελευταίους 7 μήνες, ενώ αποκαλύπτει αν υπάρχει στον ορίζοντα το ενδεχόμενο γάμο με τη σύντροφό του.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Έλενα Ντέντη

Πού δυσκολεύτηκες περισσότερο; Στις Ειδικές Δυνάμεις ή στο Survivor;

Στις Ειδικές Δυνάμεις, ξεκάθαρα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα να αντεπεξέλθω σε τέτοια πίεση, οπότε μου ήταν πολύ δύσκολο. Είναι ψυχολογικό. Έτσι είναι και το παιχνίδι. Είχα την εμπειρία από τις Ειδικές Δυνάμεις, πήγα στα Αλεξίπτωτα, μία απ' τα πιο δύσκολες επιλογές που μπορείς να έχεις, το πέρασα, οπότε ήμουν έτοιμος μετά για το Survivor.

Τι σου έχει μείνει από το Survivor;

Όλη η εμπειρία αυτούς τους 7 μήνες. Ήταν κάτι μοναδικό, σαν όνειρο, γιατί με τους φιναλίστ συζητούσαμε και λέγαμε πως ήταν σαν να ζήσαμε ένα όνειρο μαζί, είχαμε ένα κοινό βίωμα και ξαφνικά έσβησε και επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Είναι τόσες πολλές οι εμπειρίες και οι έντονες στιγμές που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι, που πιστεύεις πως είναι ένα ψέμα. Μου έχουν μείνει όλες αυτές οι στιγμές και θα μείνουν χαραγμένες για όλη μου τη ζωή. Είναι κάτι μοναδικό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU