Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τις δίδυμες λίγες μέρες πριν από τη βάπτιση

Η νέα βόλτα με τα καρότσια που ξετρέλανε το ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram / chrismpo
instagram / chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης προσαρμόστηκαν πλήρως στους ρυθμούς της Αθήνας μετά την επιστροφή τους από την Ισλανδία και πλέον απολαμβάνουν τις μικρές καθημερινές στιγμές με τις δίδυμες κόρες τους. Αυτό βέβαια για λίγο αφού σε λιγότερο από δέκα μέρες θα μεταβούν εκ νέου στη Μύκονο για τη βάπτιση της Αριάνας και της Φιλίππας. Μέχρι τότε έκαναν μια απογευματινή βόλτα με τα καρότσια που ξετρέλανε τον ''χαζομπαμπά'' Σάκη.

Οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι που μετράνε για Μπόμπα και Τανιμανίδη

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βγήκαν για την καθιερωμένη απογευματινή βόλτα με την Αριάνα και την Φιλίππα, με τον τρυφερό μπαμπά να δημοσιεύει μια φωτογραφία από τον περίπατό τους.

«Η καλύτερη ώρα της ημέρας», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του.

Βόλτα με τις δίδυμες για Μπόμπα και Τανιμανίδη

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: instagram sakiswp

Οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση των διδύμων στη Μύκονο

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει το γνωστό ζευγάρι από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο οι κόρες τους. Η Αριάνα και η Φιλίππα καθημερινά κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη και λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί τους.

Έχοντας περάσει λοιπόν λίγο παραπάνω από χρόνος αφότου ήρθαν στη ζωή ετοιμάζει τη βάφτιση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο “SantAnna”.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρέθηκε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα στη Μύκονο μέσα στο καλοκαίρι παρέα με τις μικρές και όχι μόνο. Τους είδαμε σε στιγμιότυπα και με συγγενείς, όπως τις γιαγιάδες των μικρών αλλά και την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα. Όλοι μαζί βοήθησαν προκειμένου να διοργανωθεί η τέλεια βάπτιση.

Την Φιλίππα θα βαφτίσουν ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Την Αριάνα θα βαφτίσουν η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Προσκλητήριο βάφτισης διδύμων Μπόμπα Τανιμανίδη