Από την Ισλανδία στα πάτρια εδάφη της στην Λαμία - Ταξίδι αστραπή για τον Τανιμανίδη και την Μπόμπα

Το συγκινητικό στιγμιότυπο με τον παππού της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από την Ισλανδία στα πάτρια εδάφη της στην Λαμία - Ταξίδι αστραπή για τον Τανιμανίδη και την Μπόμπα

Λίγες μόνο μέρες πριν την βάφτιση των παιδιών τους στην Μύκονο, για την οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς, στην Λαμία βρέθηκε το αγαπημένο ζευγάρι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, παρότι πριν λίγο καιρό επέστρεψαν από ένα άλλο ταξίδι τους, δηλαδή τις ονειρικές διακοπές στην Ισλανδία.

Ο λόγος που επισκέφτηκαν τα πάτρια εδάφη της γλυκιάς μανούλας, είναι διότι ήταν καλεσμένοι στον γάμο συγγενή της Χριστίνας, και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια σημαντική και οικογενειακή στιγμή.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο με τον παππού της Χριστίνας Μπόμπα

Το ζευγάρι συνάντησε στο γάμο συγγενείς, φίλους και γνωστούς, ενώ συγκινητική μεταξύ άλλων ήταν και η στιγμή με τον παππού της, ο οποίος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Πηγή βίντεο: Instagram - Χριστίνα Μπόμπα

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Πότε ετοιμάζουν τη βάπτιση των διδύμων;

Tις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για αυτό το μήνα, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στη Μύκονο και έκαναν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα