Ο Σχίζας έκανε τατουάζ την Παναγιώταρου σε απόκρυφο σημείο - Το έδειξε στον αέρα του Mega Καλημέρα

Τους ''τσάκωσαν'' στο αεροδρόμιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Σχίζας έκανε τατουάζ την Παναγιώταρου σε απόκρυφο σημείο - Το έδειξε στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν μια πολύ ωραία περίοδο στη ζωή του και προσπαθούν παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του να ζουν πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές, όπως το ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία για τη γιορτή του κοριτσιού.

Στο αεροδρόμιο πιάστηκε το ζευγάρι από την κάμερα του Mega Καλημέρα και το απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη 8/9. Πολλές αποκαλύψεις έκαναν μιας και έχουν αποδείξει, ότι δεν επιδιώκουν την ακραία δημοσιότητα αλλά δεν τη φοβούνται κιόλας. Το καλύτερο σημείο των δηλώσεων, όμως δεν ήταν άλλο από τη στιγμή, που ο επιχειρηματίας έδειξε το σημείο, που έκανε τατουάζ το όνομα της καλής του.

Το κοινό ταξίδι του Στάθη Σχίζα στην Ιταλία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Έκανα τατουάζ αφιερωμένο στο Survivor, αλλά την Αλεξάνδρα την έχω κάνει από πέρυσι, το όνομα της. Δε μπορώ να στο δείξω ακριβώς, είναι κάπου εδώ...».

Το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου