Θα επέστρεφε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ή όχι; Η απάντηση όλο νόημα του Θέμη Γεωργαντά

Όσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θα επέστρεφε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ή όχι; Η απάντηση όλο νόημα του Θέμη Γεωργαντά

Ο Θέμης Γεωργαντάς, ό οποίος έχει πάρει το πράσινο φως από το κανάλι του για την εκπομπή After Dark, και επιστρέφει με νέες απολαυστικές εξομολογήσεις, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 8/9.

Ο γνωστός παρουσιαστής όπως είναι φυσιολογικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την Φαίη Σκορδά και το νέο τηλεοπτικό της ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, μιας και έχουν συνεργαστεί το παρελθόν και διατηρούν άψογες σχέσεις με αμοιβαία εκτίμηση, και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντησή του σε ερώτηση των δημοσιογράφων για πιθανή συνεργασία τους στο μέλλον.

Θα συνεργαζόταν ξανά με την Σκορδά ο Γεωργαντάς;

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως σε αυτή την φάση που βρίσκεται τώρα επαγγελματικά θα ήθελε να ξαναείναι σε μία εκπομπή "παρείστικη" ωστόσο θα έπρεπε να συμβαδίζει και με το Αfter Dark, επομένως αυτό είναι κάτι που τον δεσμεύει και όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο.

«Θέλω πολύ να πάει καλά γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ άγχος, γιατί αλλάζει στέγη μετά από τόσα χρόνια. Θα ευχηθώ τα καλύτερα. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να επιστρέψω σε μια παρέα αλλά για να το κάνω αυτό ιδανικά θα ήθελα να το κάνω παράλληλα με το After Dark» είπε χαρακτηριστικά.

Mιλά πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στα Mad VMA

Καλεσμένος στο πλατό και την εκπομπή της φίλης του Ναταλίας Γερμανού, ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 o αγαπητός παρουσιαστής, στο Καλύτερα δεν γίνεται μία μέρα μετά την προβολή των Mad VMA, τα οποία έκαναν τρομερά νούμερα τηλεθέασης παρά τον καυγά, και διηγήθηκε όσα έγιναν την επεισοδιακή βραδιά ανάμεσα στον Snik και τον Light.

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι».

Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά».

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν».